Preţurile de lansare sunt unele cu totul speciale, valoarea unei genţi fiind cuprinsă între 128 şi 700 lei şi a unei serviete din piele între 248 şi 960 lei, în funcţie de model. Pentru comenzile online plasate pe www.diamanti.ro transportul este gratuit oriunde pe teritoriul României iar la doua genţi comandate clienţii primesc şi un cadou constând într-un suport de geantă DiAmanti Hold It.

Distribuitorul DiAmanti în Romania ne-a declarat că un segment important al afacerii este reprezentat de piata B2B, peste 80% dintre vânzări fiind realizate engross către persoane juridice – magazine de marochinărie, agenţii de publicitate, agenţii de turism şi alte companii din diverse domenii care achiziţioneaza produsele DiAmanti fie pentru cadouri către partenerii de afaceri, fie pentru uzul intern al angajaţilor.

Pentru primul an în România, reprezentantul DiAmanti estimează o cifră de afaceri de maxim 1 milion lei, urmând ca reţeaua de distribuţie să fie dezvoltată în anii ce urmează, până la atingerea statutului de lider de piaţă.