Designerul Giorgio Armani, homosexual declarat, critică felul în care se îmbracă unii bărbaţi gay: „Un bărbat trebuie să fie bărbat, nu contează că e homosexual“

Designerul Giorgio Armani, homosexual declarat, critică felul în care se îmbracă unii bărbaţi gay: „Un bărbat trebuie să fie bărbat, nu contează că e homosexual“

Georgio Armani. FOTO catwalkyourself.com

Celebrul creator de modă Giorgio Armani critică într-un interviu bărbaţii gay care au un stil vestimentar efeminat, doar pentru a atrage atenţia asupra orientării  sexuale, dar şi femeile care apelează la zeci de operaţii estetice, disperate să pară mai tinere decât sunt.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aproape 80 de ani, creatorul de modă Giorgio Armani a făcut declaraţii destul de acide într-un interviu oferit publicaţiei britanice „The Sunday Times“. Designerul, despre care se ştie că este homosexual, a mărturisit că îi displace modul ostentativ în care se îmbracă unii bărbaţi gay.

„Atunci când homosexualitatea este afişată în mod extrem, doar ca o modalitate de a spune «Ah, doar ştii că sunt homosexual», - eu nu mai înţeleg acest lucru – sunt de părere că un bărbat trebuie să fie bărbat“, e explicat Armani. Acesta a precizat că acest lucru nu înseamnă cu un gay trebuie să cadă în cealaltă extremă şi să se îmbrace de parcă ar activa în armată.

Armani este cunoscut şi pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl duce şi pentru că i-a plăcut să se menţină mereu în formă fizică foarte bună, dar fără să apeleze la operaţii estetice. Astfel s-ar explica şi criticile aduse femeilor care exagerează cu operaţiile estetice doar ca să pară mai tinere decât sunt, comportament catalogat drept „prostie“.

Un bust mic nu trebuie să se transforme într-un mare. Prefer look-ul natural la o femeie, în ceea ce mă priveşte. O femeie ar trebui să dea dovadă de curaj atunci când îmbătrâneşte, nu să fie disperată ca să arate mai tânără decât vârsta pe care o are.

Nu în ultimul rând, Giorgio Armani a criticat şi bărbaţii care sunt obsedaţi de sport, doar ca să arate ca un pachet de muşchi. „Nu-mi plac bărbaţii plini de muşchi. Îmi plac persoanele sănătoase, cu o constituţie solidă, care au grijă de corpul lor, dar nu pun accent pe muşchi.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: