Denimul, printre tendinţele anului 2016: cum purtăm hainele din jeans, potrivit bloggerului de modă Carmen Negoiţă

Denimul, printre tendinţele anului 2016: cum purtăm hainele din jeans, potrivit bloggerului de modă Carmen Negoiţă

Denimul  se numără printre puţinele ţesături care au reuşit să se menţină în topul preferinţelor pasionatelor de modă şi, mai mult decât atât, să se adapteze tendinţelor actuale, potrivit bloggerului de modă Carmen Negoiţă. FOTO ADPM

Denimul se numără printre tendinţele proeminente ale anului 2016, atât în moda de stradă, cât şi în vestimentaţia sobră, din mediul de afaceri. Bloggerul de modă Carmen Negoiţă oferă sugestii în legătură cu modul în care putem purta şi accesoriza acest tip de ţinute.

Ştiri pe aceeaşi temă

În rândul tendinţelor destinate anului 2016 şi-a făcut loc şi denimul, care, potrivit bloggerului de modă Carmen Negoiţă, este extrem de uşor de purtat atât în moda casual, de stradă, cât şi în cadrul ţinutelor adoptate în mediul de afaceri.
 
În plus, acesta se numără printre puţinele ţesături care au reuşit să se menţină în topul preferinţelor pasionatelor de modă şi, mai mult decât atât, să se adapteze tendinţelor actuale.
 
„Articolele din denim fac parte din elementele importante ale garderobei noastre. Jeansul ne ajută să fim cool fără sa depunem mari eforturi. În anii ’50, James Dean a făcut celebră o linie vestimentară care astăzi este considerată a fi la modă. Ţinuta este compusă, în acest caz, dintr-o pereche de blugi, un tricou alb şi o geacă din piele în stil biker (n.r. – în stilul gecilor purtate de motociclişti). În plus, designerii, tendinţele, starurile de la Hollywood şi moda străzii au contribuit mult la felul în care putem mixa diversele articole din denim‟, explică bloggerul de modă, care se declară o împătimită a denimului uzat, cunoscut sub numele de ripped jeans (n.r. – blugi tăiaţi, franjuraţi). „Însă există şi nenumărate variante pentru cei care au gusturi clasice”, spune Carmen Negoiţă, blogger la carmennegoita.com.  
 
FOTO ADPM
FOTO ADPM
 
Pentru stilul casual, relaxat, bloggerul de modă recomandă o cămăşă din denim supradimensionată purtată cu un tricou alb şi o pereche de blugi strâmţi. Ea recomandă ca denimul să fie purtat şi în ţinute de afaceri, mai ales unde mediul de lucru este unul mai puţin sobru, ci mai creativ. Cămăşile din denim cu o textură subţire pot fi combinate cu fuste clasice sau cu pantaloni masculini. O altă variantă, mai elegantă, potrivită pentru femeile care preferă un stil mai feminin, este o ţinută formată dintr-o cămaşă din denim, o pereche de pantaloni cu talie înaltă şi o pălărie. În acest caz, accesoriile joacă un rol foarte important, evidenţiază Carmen Negoiţă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: