Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la Elle Style Awards 2019: cele mai sexy şi îndrăzneţe apariţii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Rimes a câştigat trofeul pentru Cel mai bun stil personal la Elle Style Awards 2019 FOTO Elle
Irina Rimes a câştigat trofeul pentru Cel mai bun stil personal la Elle Style Awards 2019 FOTO Elle

Vedetele din România s-au făcut remarcate prin ţinutele stil punk pe care le-au purtat la cea de-a opta ediţie a galei Elle Style Awards, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Gala Elle Style Awards 2019 a oferit vedetelor ocazia de a îşi face apariţiile într-o manieră cât mai inedită, în ţinute cât mai chic şi sexy, dress code-ul evenimentului de anul acesta fiind „punk“.

Cântăreţele Andreea Bălan (35 de ani), Andreea Bănică (41 de ani), Elena Gheorghe (34 de ani) şi dansatorul şi coregraful Emil Rengle (29 de ani) au avut unele dintre cele mai apreciate ţinute.

Printre cele care au optat pentru outfit-uri îndrăzneţe şi sexy se numără cântăreţele Irina Rimes (28 de ani), Lidia Buble (26 de ani), Inna (33 de ani), Ana Baniciu (26 de ani) şi actriţa şi modelul Diana Sar (24 de ani).

Andreea Bălan a apelat din plin la creativitate, aşa că şi-a făcut apariţia într-o ţinută atipică, formată din rochia de mireasă în care a dansat valsul la nunta sa cu George Burcea, la care a asortat o geacă de piele neagră strânsă în talie şi bocanci în aceeaşi nuanţă. Cântăreaţa le-a mărturisit fanilor din mediul online că este fericită deoarece a putut să poarte rochia de mireasă într-o altă manieră decât la nuntă. 

image

Andreea Bălan a optat pentru o ţinută inventivă, purtând rochia de la nuntă FOTO Elle

Andreea Bănică a îmbrăcat o rochie neagră crăpată pe un picior, geacă din piele, dres din plasă rupt şi bocanci, la care a asortat accesorii masive în formă de lanţuri şi clutch arigintii.

image

Andreea Bănică a îmbrăcat o ţinută „all black“ la Elle Style Awards FOTO Elle

Elena Gheorghe şi-a făcut apariţia într-o ţinută compusă din rochie mini cu umeri goi şi capă, ambele în carouri roşii şi negre, strânse în talie cu centură neagră.

image

Elena Gheorghe, la gala Elle Style Awards FOTO Elle

Emil Rengle a atras şi de data asta toate privirile datorită ţinutei excentrice pe care a purtat-o. În stilul caracteristic, aşa cum s-a făcut cunoscut, coregraful a asortat o pereche de cizme lungi roşii din piele, cu toc pătrat şi vârf stiletto, la fusta în carouri şi cămaşa albă cu mâneci bufante şi guler din tulle supradimensionat.

image

Emil Rengle este cunoscut drept coregraful care dansează cu încălţăminte cu toc FOTO Elle

Irina Rimes a avut o apariţie sexy, cântăreaţa optând pentru un body roşu din piele, pe sub care a purtat o bluză neagră transparentă şi dres de aceeaşi nuanţă. Pe unul din umeri a purtat un palton negru din piele, iar în picioare a avut o pereche de bocanci cu talpă supradimensionată. 

image

Irina Rimes a câştigat trofeul pentru Cel mai bun stil personal la gala Elle Style Awards 2019 FOTO Elle

Lidia Buble a fost îndrăzneaţă la gala Elle Style Awards. A optat pentru o pereche de pantaloni extrem de scurţi din denim, o geacă oversize din piele, care a lăsat la vedere decolteul, şi botine cu platformă din piele, iar părul l-a avut vopsit în două culori.

image

Lidia Buble a purtat o ţinută nonconformistă FOTO Elle 

Inna a întors toate privirile datorită outfit-ului sexy: geacă din piele neagră, cu ţinte aurii, purtată pe un umăr, rochie transparentă care a lăsat la vedere lenjeria intimă şi botine cu planformă.

image

Inna a avut o apariţie sexy FOTO Elle 

Diana Sar a fost de departe una dintre cele mai îndrăzneţe vedete prezente la eveniment, aceasta având o ţinută şi un machiaj care trimitea cu gândul la zombie. Actriţa din „Vlad“ a mizat pe o salopetă scurtă din piele neagră, cu un umăr gol, lăsându-şi la vedere unul din sâni. Outfit-ul a fost completat de o pereche de mănuşi lungi din piele şi bocanci asimetrici.

image

Diana Sar a fost costumată în zombie FOTO Elle

Ana Baniciu a avut o apariţie sexy, „all black“, datorită bluzei transparente, cu mâneci supradimensionate din tulle, care a lăsat la vedere „x“-urile care acopereau sânii. În completare, cântăreaţa a purtat pantaloni scurţi din latex cu talie înaltă şi bocanci cu aplicaţii strălucitoare.

image

Ana Baniciu a avut o apariţie sexy la gala Elle Style Awards FOTO Elle 

Cântăreaţa Ami a purtat un outfit compus din bolero negru cu umeri supradimensionaţi, body alb inscripţionat cu „Ami“ scris cu diverse fonturi, colanţi negri din  latex, peste care a avut suprapusă jumătate de fustă în carouri. O pereche de botine în carouri şi accesoriul pentru păr, cu pene, au venit în completarea ţinutei. 

image

Ami a avut o ţinută atipică FOTO Elle

Creatoarea de modă Adina Buzatu a uimit cu look-ul său – părul dat pe o parte şi extrem de tapat. În ceea ce priveşte ţinuta, aceasta a purtat o rochie al cărei imprimeu avea mai multe capete, strânsă în talie cu o curea neagră din piele. La aceasta, a asortat botine cu platformă lucioase. 

image

Adina Buzatu a fost prezentă la gala Elle Style Awards 2019 FOTO Elle

Sore a fost mai cuminte în alegerea vestimentară, cântăreaţa optând pentru o fustă în carouri, cu trenă şi scurtă în partea din faţă, peste care a purtat un hanorac negru oversize.

image

Sore a optat pentru simplitate la Elle Style Awards FOTO Elle

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite