Cum s-au îmbrăcat Carmen Iohannis şi Melania Trump la recepţia oferită de preşedintele SUA cu ocazia Adunării Generale a ONU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, Donald Trump, Melania Trump şi Carmen Iohannis FOTO Presidency.ro
Klaus Iohannis, Donald Trump, Melania Trump şi Carmen Iohannis FOTO Presidency.ro

Primele-doamne Carmen Iohannis (58 de ani) şi Melania Trump (49 de ani) au fost prezente alături de soţii lor, Klaus Iohannis (60 de ani) şi Donald Trump (73 de ani), la recepţia oferită în fiecare an de preşedintele Statelor Unite şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis, la recepţia tradiţională oferită în fiecare an de preşedintele Statelor Unite şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU. 

Preşedintele României a postat o imagine de la eveniment în mediul online.

„Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU“, a scris Iohannis în dreptul fotografiei. 

La această recepţie, Carmen Iohannis a purtat o rochie albastră din satin, până peste genunchi, cu accesoriu argintiu în talie, şi pantofi stiletto din catifea, în nuanţa fuchsia. 

La polul opus, Melania Trump a optat pentru o salopetă neagră, lungă, cu pantalon evazat, şi pantofi stiletto negri. 

   

klaus iohannis donald trump melania trump carmen iohannis foto presidency

Klaus Iohannis, Donald Trump, Melania Trump şi Carmen Iohannis FOTO Presidency.ro

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite