Cum arată rochia „obraznică“ pentru care un model celebru riscă amendă: „Mă mândresc cu ea, nu-mi pasă dacă oamenii o critică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ngoc Trinh FOTO Guliver/Getty Images
Ngoc Trinh FOTO Guliver/Getty Images

O tânără model ar putea fi amendată pentru rochia îndrăzneaţă pe care a ales să o poarte pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Modelul vietnamez Ngoc Trinh, în vârstă de 28 de ani, a făcut o alegere vestimentară pentru care ar putea fi amendată, potrivit news.com.au.

Tânăra s-a prezentat pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes într-o rochie neagră, foarte transparentă, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă. Rochia, cu aplicaţii de paiete negre şi trenă, i-a lăsat la vedere aproape în întregime picioarele, posterioul şi sânii, iar spatele a fost gol. 

Ţinuta a atras multe critici, cei mai revoltaţi de alegere fiind oficialii din Guvernul vietnamez, care s-au autosesizat şi au etichetat alegerea vestimentară făcută de tânără ca fiind una ruşinoasă, obraznică şi total nepotrivită, relatează mirror.co.uk. Acum, este posibil ca Guvernul să o amendeze pe tânără pentru că a purtat rochia, dar şi pe designer pentru faptul că a creat ceva atât de „revoltător“. 

Ngoc Trinh foto guliver getty images

Ngoc Trinh FOTO Guliver/Getty Images

De asemenea, şi locuitorii din Vietnam s-au arătat indignaţi de modul în care tânăra a apărut pe covorul roşu, numind ţinuta „explicit sexuală“ şi „ciudată“.

Ngoc Trinh foto guliver getty images

Ngoc Trinh FOTO Guliver/Getty Images

Totodată, ministrul Culturii, Sportului şi Turismului a declarat că „rochia a fost cu siguranţă nepotrivită. A fost aleasă în total dezacord cu valorile culturii vietnameze, iar oamenii nu ar trebui să rămână tăcuţi în faţa unui asemenea comportament necivilizat“.

Cu toate acestea, tânăra refuză să prezinte scuze sau să îşi schimbe opinia despre alegerea ei: „Mă mândresc foarte mult cu alegerea pe care am făcut-o. Nu îmi pasă dacă oamenii o critică, căci eu m-am simţit frumoasă în acea rochie, iar ea a făcut o impresie bună pe covorul roşu de la Cannes“.

image

Ngoc Trinh FOTO Guliver/Getty Images/news.com.au

Ngoc Trinh este unul dintre cele mai cunoscute modele vietnameze, iar în 2015 a fost numit cel mai fotogenic supermodel din Vietnam.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite