Colecţie de bijuterii inspirată de Mama Dragonilor: 10.000 de lei pentru un colier purtat de Daenerys Targaryen în „Game of Thrones“ FOTO

Colecţie de bijuterii inspirată de Mama Dragonilor: 10.000 de lei pentru un colier purtat de Daenerys Targaryen în „Game of Thrones“ FOTO

Colierul Dragon Sculpture costa 1.900 de lire Foto Mey Designs

Noua colecţie semnată de Mey Designs conţine o gamă variată de bijuterii purtate de Daenerys Targaryen, interpretată de actriţa Emilia Clarke, pe întreg parcursul serialului Game of Thrones. Printre bijuterii se numără şi Daenerys Flight, colierul pe care personajul l-a purtat atunci când a zburat pentru prima dată cu unul dintre dragonii săi, dar şi Dragon Choker.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iubitoarele serialului Game of Thrones îşi pot cumpăra şi pot purta bijuterii asemănătoare cu cele ale personajului feminin preferat. Cunoscut sub titulatura de Mama Dragonilor, personajul Daenerys a purtat de-a lungul celor şase sezoane diferite coliere inspirate atât de tematica serialului, cât şi de spiritul ei răzbunător.

Designerii britanici Yunus Ascott şi Eliza Higginbottom, cei care au creat bijuteriile purtate de Daenerys în serial, au semnat un  contract de colaborare cu Michelle Clapton, costumiera seriei de succes.

Aşa a luat naştere colecţia intitulată Game of Thrones – jewellery line, care reuneşte colierele purtate de Khalessi în serial, dar şi cercei sau lanţuri inspirate de stilul inconfundabil şi extravagant pe care personajul îl adoptă în fiecare episod.

The Drogon Neck Sculpture este bijuteria care a fost purtată de actriţă în sezoanele cinci şi şase, iar preţul ei este de 1.900 de lire sterline (aproximativ 10.000 de lei). Alte piese care fac parte din această colecţie sunt colierul Daenerys's Flight, care poate fi cumpărat cu 900 de lire (aproximativ 5.000 de lei), iar Drogon Choker cu 1.400 de lire (7.000 de lei). Dacă bugetul nu vă permite să cumpăraţi aceste bijuterii, puteţi opta pentru inelele Stackable Armour care pot fi achiziţionate la preţul de 65 de lire (350 de lei).

Inelul Dragon Storm costă 210 lire sterline şi întruchipează două capete de dragon, fiind făcut din argint, iar inelul Dragon Storm Single Dragon,  170 de lire. O versiune mai mică a colierului Flight Sculpture poate fi cumpărată la preţul de 750 de lire sterline, fiind formată dintr-o mână gravată.

 

În sezonul şase, Daenerys poartă celebrul Drogon Choker. Din noua colecţie, acesta poate fi cumpărat cu 1.400 de lire sterline.

Prin apariţia acestei colecţii, costumiera Michelle Clapton a vrut să transmită idea de putere, stabilitate şi încredere tuturor femeilor. „Într-o anumită măsură cred că mă asemăn personajului Khaleesi. Yunus şi Eliza au înţeles faptul că aceasta joacă rolul unei adevărate femei puternice, dar şi complicate“, a declarat aceasta cu prilejul lansării colecţiei. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările