Cine sunt femeile care au înlocuit „îngeraşii“ Victoria’s Secret. Fă cunoştinţă cu noile standarde de frumuseţe FOTO

Cine sunt femeile care au înlocuit „îngeraşii“
Victoria’s Secret. Fă cunoştinţă cu noile standarde de frumuseţe FOTO

Victoria’s Secret a renunţat la celebrii „îngeri“, care i-a adus faimă în întreaga lume FOTO Shutterstock

Vestea că Victoria’s Secret a renunţat la celebrii „îngeri“, care i-a adus faimă în întreaga lume, a şocat pe multă lume. „VS Collective‟ este o echipă formată din şapte femei, care schimbă total imaginea brandului şi marchează un nou început pentru Victoria’s Secret.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brand-ul Victoria’s Secret a fost fondat în anul 1977, la scurt timp după ce CEO-ul companiei, Roy Raymond a încercat să îi cumpere lenjerie intimă soţiei sale, însă a rămas nemulţumit din cauza faptului că lenjeria aflată pe piaţă în acel moment era de calitate inferioară.

Acel moment a marcat începutul brand-ului care a devenit cunoscut, în timp, atât pentru calitatea sa, cât şi pentru supermodelele superbe, precum: Elsa Hosk, Adriana Lima sau Gigi Hadid. După ani de prezentări fastuoase, cu modele perfecte, anul acesta brand-ul renunţă la celebrii îngeri de pe podium şi optează pentru un nou tipar de femei inspiraţionale - sportive, antreprenoare sau activiste.

Află aici cine sunt aceste modele, printre care un transgender - şi vezi o galerie foto cu ele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările