Ce ţinută a ales prima-doamnă a Statelor Unite la întâlnirea cu Regina Marii Britanii FOTO

Ce ţinută a ales prima-doamnă a Statelor Unite la întâlnirea cu Regina Marii Britanii FOTO

Melania şi Donald Trump s-au întâlnit cu Regina Marii Britanii FOTO Guliver/Getty Images

Prima-doamnă a Statelor Unite s-a întâlnit azi cu Regina Marii Britanii, dar şi cu Ducii de Cornwall, la Palatul Buckingham. Şi de această dată, Melania Trump a impresionat printr-o ţinută impecabilă.

Melania şi Donald Trump şi-au început pe 3 iunie vizita de stat în Marea Britanie. Prima-doamnă a Statelor Unite s-a întâlnit azi, 3 iunie, cu Regina Marii Britanii, dar şi cu Ducii de Cornwall, la Palatul Buckingham. 
 
Melania Trump a atras şi de această dată toate privirile cu un costum alb cu detalii bleumarin (curea şi guler), creat special pentru această ocazie de brandul Dolce & Gabbana. 
 
Soţia preşedintelui american şi-a accesorizat ţinuta, aşa cum prevede codul vestimentar, cu o pălărie albă. 
 
Ea a fost creată de designerul Hervé Pierre, cel care i-a mai semnat şi alte ţinute Primei Doamne a SUA, pentru alte întâlniri oficiale. În picioare a purtat o pereche de pantofi stiletto bleumarin. 
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
De altfel, potrivit today.com, ţinuta purtată de Melania Trump a fost inspirată din apariţia actriţei Audrey Hepburn,  în rolul personajului principal din „My Fair Lady“.
 
Melania Trump
Audrey Hepburn în rolul Elizei Doolittle în „My Fair Lady“, 1964 FOTO Getty Images
 
Preşedintele american Donald Trump s-a asortat cu soţia sa, purtând un costum bleumarin, o cămaşă albă şi o cravată albastră. Alături de cuplul prezidenţial s-a aflat şi fiica liderului american, Ivanka Trump. Ea a îmbrăcat o rochie elegantă, crem, şi o pălărie în aceeaşi nuanţă. 
 
Ivanka Trump FOTO Guliver/Getty Images
 
Agenda pentru călătoria de o săptămână a lui Trump este în mare parte ceremonială: o vizită de stat şi o întrevedere cu Regina Elisabeta a II-a la Londra, ceremonii de comemorare a Debarcărilor din Normandia, de ambele părţi ale Canalului Mânecii şi prima sa vizită prezidenţială în Irlanda, care va include o şedere la clubul său de golf de pe coastă.
 
Însă preşedintele american va ajunge într-un moment precar, având în vedere că are de înfruntat o nouă rundă de eforturi făcute de democraţi pentru a-l demite şi incertitudine de partea cealaltă a Oceanului Atlantic. Premierul britanic Theresa May se va retrage din funcţie la câteva zile după vizita lui Trump şi este de aşteptat ca preşedintele francez Emmanuel Macron să folosească a 75-a aniversare a bătăliei din Al Doilea Război Mondial care a schimbat situaţia pe frontul de vest pentru a face apel la consolidarea legăturilor internaţionale pe care preşedintele american le-a şubrezit.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: