Casa de modă a Victoriei Beckham face disponibilizări: „Victoria este devastată. Nimeni nu este scutit de ghearele pandemiei“

Casa de modă a Victoriei Beckham face disponibilizări: „Victoria este devastată. Nimeni nu
este scutit de ghearele pandemiei“

Victoria Beckham

Criza provocată de pandemia de coronavirus a afectat-o şi pe Victoria Beckham. Ea a concediat 20 de angajaţi de la casa de modă, din cauza pierderilor mari inregistrate in ultimele luni. Disponibilizările par a fi singura soluţie pentru a-şi salva afacerea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Victoriei Beckham, cu magazinul sau emblematic Mayfair, care vinde rochii la preţul de 2000 lire sterline şi genţi de mână de 1000 de lire sterline, va reduce la jumătate numărul colecţiilor de modă anuale şi va disponibiliza 20 de oameni.

 „Victoria este devastată. Sunt vremuri cu adevărat grele şi nimeni nu este scutit de ghearele pandemiei.Afacerea aceasta este mândria şi bucuria ei. Nu a fost niciodată vorba despre bani. Face tot ce poate pentru a păstra cât mai mulţi oameni la muncă," a dezvaluit o sursa din aproprierea vedetei, scrie Daily Mail, citat de mediafax.

Afacerea cu haine, pe care a lansat-o în 2008, a avut pierderi de 12,3 milioane de lire sterline în 2018. 

Averea fostei solista Spice Girls, în vârstă de 46 de ani, şi a soţul sau, David Beckham, 45 de ani, este estimata la o valoare de 355 de milioane de lire sterline.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: