FOTO Campanie publicitară sexy: sutienul care „ridică“ popularitatea politicienilor

FOTO Campanie publicitară sexy: sutienul care „ridică“ popularitatea politicienilor

Margaret Thatcher şi Che Guevara, mai apropiaţi decât au fost vreodată   FOTO Huffington Post

O companie producătoare de lenjerie intimă pentru femei îşi promovează produsele prin intermediul unei campanii publicitare care a stârnit interesul şi amuzamentul lumii întregi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Brandul Hope, o firmă din Brazilia care comercializează lenjerie pentru femei, a reuşit să atragă atenţia asupra sutienelor pe care le vinde printr-o serie de imagini care prezintă chipurile unor politicieni foarte cunoscuţi în ipostaze incitante. 

Astfel, liderii politici sunt puşi faţă în faţă, de parcă s-ar derula o dispută politică între politicieni de dreapta şi de stânga, pe sânii unor modele extrem de dăruite de mama natură.

Sutienele de tipul Super Push Up, care ridică sânii şi pulsul bărbaţilor, dar creşte şi popularitatea politicienilor, îi înfăţişează pe Ronald Reagan, cel de-al patruzecilea preşedinte al S.U.A. şi pe Fidel Castro, liderul comunist al Cubei, pe aceeaşi pereche de sâni, relatează Huffington Post. 

Pieptul generos al altei dudui îi scoate la înaintare pe Margaret Thatcher, „Doamna de fier“ a Marii Britanii, alături de revoluţionarul Che Guevara, pentru ca un alt fost preşedinte american, George Bush, să se iţească din sânul altei frumoase, privind spre Hugo Chavez, fostul dictator venezuelean, care a murit în luna martie a acestui an.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările