Cadouri personalizate pentru militarii Regimentului 30 Mihai Viteazul, cu ocazia Zilei Armatei

Cadouri personalizate pentru militarii Regimentului 30 Mihai Viteazul, cu ocazia Zilei Armatei

Designrul Alexandru Ciucu le-a înmânat militarilor husele personalizate.  FOTO ADPMR

Pe 25 octombrie, de Ziua Armatei, designerul Alexandru Ciucu le-a dăruit militarilor Regimentului 30 Gardă Mihai Viteazul un set de huse pentru transportul ţinutelor de paradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Militarii din Regimentul 30 de Gardă Mihai Viteazul vor avea, de acum înainte, posibilitatea să îşi acopere ţinutele vestimentare şi cizmele de paradă cu huse elegante personalizate, create special pentru ei si inscripţionate cu sigla aurie a Regimentului 30 Gardă Mihai Viteazul.

Ceremonia înmânării huselor a avut loc la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, unde au fost prezenţi toţi militarii Regimentului 30 Mihai Viteazul, în frunte cu comandantul Bogdan Cernat.

Prin bunăvoinţa Ministerului Apărării Naţionale, militarii Regimentului 30 Mihai Viteazul au defilat, în luna februarie a acestui an, în premieră, în calitate de manechini, la prezentarea colecţiei Tailored Glory semnată de Alexandru Ciucu. Ţinutele vestimentare realizate de cunoscutul designer au avut ca inspiraţie uniforma militară de secol XIX.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: