Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

Bijuteriile la modă în 2019 sunt mari, emană forţă, dar şi creativitate. În acest an se poartă cerceii şi colierele surpadimensionate şi brătările ce ies în evidenţă. La mare căutare sunt însă şi scoicile sau perlele.

Aşadar, femeia anului 2019 este una singură pe ea, care nu se teme să-şi arate latura îndrăzneaţă purtând bijuterii neobişnuite.
 

Bijuterii la modă în 2019

 

1. Cerceii supradimensionaţi

 
Sezonul acesta cerceii au reveni în centrul atenţiei. Se poartă cerceii ca element central al ţinutei, cercei mari, statement, din materiale surprinzătoare, cercei hand made, coloraţi, surprinzători. Partea bună în acest caz este că există cercei potriviţi pentru orice timp de formă a feţei.
 
Esenţial este ca, atunci când mergeţi la shopping, să nu vă fie teamă să încercaţi şi cerceii neobişnuiţi, care ies din comun. Aţi putea fi surprinse de efectul stylish pe care îl pot aduce unei ţinute office care are mare nevoie de un twist artsy ca să nu pară plictisitoare.
 

2. Cercei diferiţi

 
Ei bine, acest artificiu stilistic poate arată într-adevăr chic la o ţinută corespunzătoare. Pe de-o parte, chiar dacă nu este un trend nou, acesta poate părea mult mai modern decât optarea pentru o simplă pereche de cercei simetrici supradimensionaţi.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: