Au fost scoase la vânzare tricouri inscripţionate cu declaraţia pe propria răspundere: cât costă

Au fost scoase la vânzare tricouri 
inscripţionate cu declaraţia pe propria răspundere: cât costă

Au apărut tricouri inscripţionate cu declaraţia pe propria răspundere adoptată în ordonanţa militară 4 FOTO ruvix.ro

În plină pandemie de coronavirus, magazinele de haine şi obiecte personalizate s-au adaptat rapid situaţiei de criză şi au scos la vânzare tricouri inscripţionate cu declaraţia pe propria răspundere ce trebuie completată atunci când avem nevoie să ieşim din locuinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe fondul noilor măsuri restrictive impuse de autorităţi pentru stoparea răspândirii infecţiei cu Covid-19, mai multe magazine online au scos la vânzare tricouri inscripţionate cu declaraţia pe propria răspundere care trebuie completată de români atunci când ies din locuinţe.

Preţul unui astfel de tricou este cuprins între 29 şi 49 de lei. 

Nu ştim dacă purtarea unui astfel de tricou va fi pe placul autorităţilor, însă, pentru a nu vă asuma niciun risc, vă recomandăm să aveţi la dumneavoastră şi declaraţia pe propria răspundere corespunzătoare, pe o foaie de hârtie. FOTO ruvix.ro

De asemenea, un magazin a lansat şi o colecţie de măşti din bumbac cu mesaje precum „can’t touch this“, „#staysafe“, „păstrează distanţa“ şi „nu se vede, dar ţi-am zâmbit“. 

FOTO ruvix.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: