Andreea Diaconu şi Monica Bellucci, din aceeaşi familie siciliană

Andreea Diaconu şi Monica Bellucci, din aceeaşi familie siciliană

Andreea Diaconu (dreapta), lângă actriţa Monica Bellucci FOTO Domenico Dolce

Modelul român, unul dintre manechinele cel mai bine cotate în ultimii doi ani, apare, alături de actriţa Monica Bellucci, Bianca Balti şi Kate King, îm campania de imagine a colecţiei pentru toamnă-iarnă 2013/2014 a casei de modă Dolce & Gabbana.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pictorialul campaniei a fost realizat în Sicilia, de altfel, aceasta fiind şi tema, şi inspiraţia colecţiei casei de modă italiene. Cele trei modele şi celebra actriţă au jucat „rolurile” unor femei pasionale, tipice ţinutului italian, înconjurate de familie şi bărbaţi, în creaţiile duo-ului. Designerul însuşi, Domenico Dolce, a realizat fotografiile şi s-a ocupat de scenariul întregului pictorial.

Pentru Andreea Diaconu (21 de ani), 2013 este clar cel mai bun an din carieră. După apariţia recentă în paginile „Vogue”, ediţia franceză, dar şi una în luna februarie pentru „Vogue” America, într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan, realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms, Andreea vine ca primă opţiune pentru reprezentarea marilor case de modă.

„Revelaţia numărului din februarie 2013”, aşa cum a fost numită după apariţia din iarnă, Andreea Diaconu a fost o prezenţă activă şi în cadrul săptămânilor de modă, prezentând pentru branduri prestigioase în cele patru capitale ale industriei frumuseţii.

Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din România şi a fost remarcată de stiliştii Katie Grand şi Grace Coddington. Tânăra a încercat să-şi continue studiile, în timp ce făcea primii paşi în cariera de model. Aşa cum a povestit într-un interviu, această „viaţă dublă” a făcut să fie chemată în biroul directorului care, ţinând în mână revista „Pop”, i-a cerut o explicaţie pentru faptul că a lipsit de la cursuri, motivând că este bolnavă, participând însă în acelaşi timp la o şedinţă foto.

S-a stabilit la New York încă din adolescenţă, iar prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, pentru sezonul primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani.

La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconi a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecţia primăvară-vară 2013, şi a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace şi Chanel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: