Alexandru Ciucu a sărbătorit cinci ani de când este furnizor al Casei Regale în prezenţa Principesei Maria a României

Alexandru Ciucu a sărbătorit cinci ani de când este furnizor al Casei Regale în prezenţa Principesei Maria a României

Alexandru Ciucu a serbat 5 ani de când este furnizor oficial al Casei Regale. FOTO ADPM

Designerul Alexandru Ciucu a aniversat, săptămâna aceasta, cinci ani de când a devenit furnizor al Casei Regale. La petrecerea din Sala Concerto a Grand Hotel Continental din Capitală a participat şi Principesa Maria a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna aceasta, designerul Alexandru Ciucu a sărbătorit cinci ani de când a devenit oficial furnizor al Casei Regale a României în cadrul unui eveniment exclusivist. 
 
Invitatul de onoare al serii a fost Principesa Maria a României. În Sala Concerto a Grand Hotel Continental Bucureşti, locaţie cu profundă simbolistică regală, Ciucu a spus invitaţilor povestea brandului său şi a colaborării cu Casa Regală. „În 1992, de la unul din balcoanele acestui hotel, Regele Mihai le vorbea românilor pentru prima dată, după perioada comunistă”, a declarat designerul, poftind pe scenă, rând pe rând, persoanele implicate în acest proces. Astfel, au luat cuvântul Cornel Bălan, prieten apropiat al lui Alexandru Ciucu, cel care a intermediat, la început, colaborarea cu Casa Regală, Radu Ghina, consilierul Principelui Radu şi Sandra Gătejeanu Gheorghe, Directoarea de Protocol a Casei Regale.

Alexandru Ciucu şi Principesa Maria a României FOTO ADPM

Înainte de începerea discursurilor, designerul român a ţinut un moment de reculegere pentru zecile de victime din club Colectiv, care a luat foc în timpul unui concert al trupei rock Goodbye to Gravity, în data de 30 octombrie. „Alteţă Regală, dragi prieteni, traversăm o perioadă tristă. Ne-am gândit cu toţii în ultimele săptămâni la victimele din Colectiv şi empatizăm cu cei care se zbat să supravieţuiască. Pentru cei care s-au ridicat la cer aş dori să păstrăm un moment de reculegere”, a fost rugămitea emoţionantă a lui Ciucu.
 
Printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au aflat soţia lui Alexandru Ciucu, Alina Sorescu, actriţa Maia Morgenstern, cântăreţul Gabriel Cotabiţă, bloggerul de modă Carmen Negoiţă şi prezentatorul Virgil Ianţu. Seara a fost încheiată în spirit satiric de actorul Horaţiu Mălăele, care a compus şi recitat un monolog intitulat „Cum este să fii şi să nu fii îmbrăcat de la Alexandru Ciucu”, în stilul său plin de umor.
 
Horaţiu Mălăele FOTO ADPM

„Aş vrea să mulţumesc în primul rând Principesei Moştenitoare Margareta a României şi Principelui Radu, care, deşi nu au putut participa la acest eveniment, m-au asigurat că vor veni negreşit la cel pe care îl vom face la aniversarea a 10 ani de furnizor al Casei Regale. Ce compliment mai frumos aş fi putut primi? Vreau, de asemenea, să îi mulţumesc Principesei Maria pentru prezenţa din această seară”, a declarat creatorul de modă.
 
Gabriel Cotabiţă şi Alexandru Ciucu FOTO ADPM

Alexandru Ciucu a fost numit furnizor al Casei Regale a României în anul 2010, iar în anul 2013 a fost ridicat la rangul de maestru, mulţumită creaţiilor sale vestimentare şi a serviciilor de înaltă croitorie oferite. Designerul a realizat în ultimii cinci ani vestimentaţii pentru Regele Mihai şi Principele Radu, creaţiile sale fiind purtate la evenimente importante, precum nunta Prinţului William al Marii Britanii cu Contesa de Cambridge Kate Middleton. Printre clienţii internaţionali ai lui Ciucu se numără Principele Albert de Monaco şi Simeon, Regele Bulgarilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: