Modă
Articol publicitar

Ţinuta completă de la Bobomoda

Ţinuta completă de la Bobomoda

Fiecare zi vine cu o nouă provocare din punct de vedere a ţinutei purtate. Orice garderobă, oricât de bogată ar fi, din când în când este completată cu diferite articole vestimentare.

Pantofii „Satan“ ce conţin picături de sânge uman în talpă, interzişi de justiţia americană în urma unei acţiuni introduse de Nike

Pantofii „Satan“ ce conţin picături de sânge uman în talpă, interzişi de justiţia americană în urma unei acţiuni introduse de Nike

Colectivul artistic MSCHF, care a lansat, în urma unei colaborări cu rapperul Lil Nas X, ''Pantofii Satan'', ce conţin, potrivit producătorului, picături de sânge uman în interiorul tălpilor, a primit ordin să sisteze livrările în urma unei acţiuni în justiţie introdusă de Nike, potrivit unor documente judiciare consultate de AFP.

Modă
Articol publicitar

Profită acum şi comandă încălţăminte redusă cu până la 60% de la Marelbo!

Profită acum şi comandă încălţăminte redusă cu
până la 60% de la Marelbo!

Ai motive de bucurie! Marelbo vine în întâmpinarea clienţilor cu reduceri de până la 60%, la toată colecţia de încălţăminte. Alege pantofii perfecţi pentru tine, dar şi pentru cei dragi şi fă-le o bucurie în acest început de primăvară. Începând cu data de 22 martie, timp de o lună, Marelbo te invită să adaugi colecţiei, pantofi în tendinţe, la preţuri avantajoase.

Principalele tendinţe ale anului 2021 în moda masculină

Principalele tendinţe ale anului 2021 în moda masculină

Mai practici decât femeile şi cu preferinţe mai mult spre zona clasică, bărbaţii au devenit mult mai atenti la aspectul lor şi la hainele pe care le poartă.  Deşi în moda masculină observăm că schimbarile apar ceva mai lent faţă de moda feminină, ele există şi vin cu o ofertă diversificată.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 5 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 6 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 6 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 7 ani · comentarii (5)
Modifică Setările