Modă
Articol publicitar

Tendinţele în materie de manichiură de vară 2022

Tendinţele în materie de manichiură de vară 2022

Doar gândul la sezonul cald ne trimite la mare şi soare. Statul la plajă  şi distracţia din apă sunt avantajele verii. Cu toţii ne dorim să scăpăm de cotidian, să fugim în vacanţă. În fiecare an apar noi tendinţe în materie de modă - ce se poartă anul ăsta pe plajă? Cum să arate costumul de baie? Cum să ne purtăm părul, dar mai ales ce se poartă pe unghii?

Modă
Articol publicitar

Botinele – vedeta primăverii în materie de încălţăminte

Botinele – vedeta primăverii în materie de încălţăminte

Deşi botinele sunt un tip de încălţăminte potrivit pentru orice sezon, acestea sunt purtate cu precădere în zilele de primăvară şi toamnă. În această primăvara, botinele îşi păstrează poziţia în preferinţele în materie de încălţăminte şi par să nu dispară prea curând din tendinţele fashion.

Modă
Articol publicitar

Ce papuci de damă vor fi alegerea perfectă pentru iarnă?

Ce papuci de damă vor fi alegerea perfectă pentru iarnă?

​Confortul picioarelor tale pe timp de iarnă este foarte important. Este bine ştiut faptul că dacă îţi este rece la picioare, în cel mai scurt timp îţi va fi rece cu totul. Încălţămintea trebuie aleasă după cât de bine îţi asigură confortul termic, cât de bine arată şi cu te protejează de umiditate.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 6 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 7 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 7 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 8 ani · comentarii (5)
Modifică Setările