Modă
Articol publicitar

Pantofi în tendinţe în sezonul tomnatic şi opţiuni diverse de la ANNA CORI

Pantofi în tendinţe în sezonul
tomnatic şi opţiuni diverse de la ANNA CORI

Mereu un trend, pantofii eleganţi cu toc înalt întâmpină şi în această toamnă publicul feminin cu tipuri de design din cele mai interesante. Începând de la simplitatea pielii naturale şi până la modelele fine ale altor finisaje ale pielii naturale, pantofii propuşi în colecţiile de sezon ale celebrului lanţ de magazine ANNA CORI, încântă privirile reprezentantelor feminine.

Modă
Articol publicitar

Cum se îmbracă mirele în 2018, pentru a arăra impecabil la nuntă

Cum se îmbracă mirele în 2018, pentru a arăra impecabil la nuntă

Cum se îmbracă mirele în 2018, pentru a arăta stilat, elegant în această zi specială? Costum gata făcut sau costum la comandă? Aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia mirele atunci când decide să-şi achiziţioneze costumul pentru nuntă. Având în vedere marea varietate de modele, ţesături şi croieli, sarcina sa nu este chiar uşoară în alegerea costumului de nuntă, care să-l ajute să arate pefect în această zi importantă din viaţa sa.

Motivele tradiţionale, pictate pe pantofi de un designer român

Motivele tradiţionale, pictate pe pantofi de un designer român

În urmă cu 4 ani, o tânără absolventă de arhitectură a demarat un business inedit la acea vreme: genţi pictate. Una dintre sursele constante de inspiraţie pentru aceasta au fost motivele tradiţionale, fie că erau cele legate de portul românes, fie chiar elemente ale arhitecturii vernaculare. Anul acesta, Armina Popeanu a decis să ducă acest trend mai departe, lansând o colecţie de pantofi inspirată de Centenar.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 3 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 3 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 4 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 4 ani · comentarii (5)
Postari Recente