Kate Moss şi fiica sa, Lila Grace, în primul rând la prezentarea Dior, alături de Victoria, David şi Brooklyn Beckham. Cum au arătat ţinutele lor

Kate Moss şi fiica sa, Lila Grace, în primul rând la
prezentarea Dior, alături de Victoria, David şi Brooklyn Beckham. Cum au arătat
ţinutele lor

Prezentarea colecţia Dior Homme Menswear, toamna/iarna 2020-2021 a reunit numeroase celebrităţi, vineri, la Săptămâna modei din Paris. În primul rând se remarcă Kate Moss (46 ani), ce a urmărit fericită show-ul, alături de fiica sa Lila Grace (17 ani). Lor li s-a alăturat şi familia Beckham, privilegiată, de asemenea, de cel mai bun amplasament din sală.

Cât costă şi din ce este confecţionată cea mai rezistentă geacă din lume, de 15 ori mai puternică decât oţelul

Cât costă şi din ce este
confecţionată cea mai rezistentă geacă din lume, de 15 ori mai puternică decât
oţelul

Un brand olandez, cunoscut pentru confecţionarea unora dintre cele mai dure haine din lume, a realizat acum şi cea mai rezistentă geacă. Producătorii au declarat că materialul utilizat este inspirat din cel al armurilor de caroserie şi al sistemelor de acostare ale navelor. Cele mai multe jachete puffer sunt realizate din poliester sau nailon, special concepute pentru a fi uşoare, dar în acelaşi timp sunt extrem de fragile.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 4 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 4 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 5 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 5 ani · comentarii (5)
Postari Recente