FOTO Povestea impresionantă a primului model transsexual care a pozat în costum de baie pentru „Sports Illustrated“

FOTO Povestea impresionantă a primului model transsexual care a pozat
în costum de baie pentru „Sports Illustrated“

Revista americană „Sports Illustrated“, ediţia dedicată costumelor de baie, este un etalon atunci când vine vorba de femei superbe care pozează în ţinute sumare de plajă. Celebrităţi precum Heidi Klum, Beyonce şi Irina Shayk au apărut pe coperta publicaţiei, de-a lungul timpului. Anul acesta, „Sports Illustrated“ a bifat o premieră şi a inclus în paginile sale o superbă persoană transgender: modelul brazilian Valentina Sampaio, născută băiat.

Modă
Articol publicitar

Hot trend ceasuri damă: ce-şi doreşte o femeie de la ceasul ei în 2020

Hot trend ceasuri damă: ce-şi doreşte o femeie de la ceasul ei în 2020

Ce-şi doresc femeile de la un ceas? Cu siguranţă ce îşi doreau anii trecuţi diferă radical de ceea ce îşi doresc în 2020, aşa ca producătorii de ceasuri nu trebuie sa îşi facă griji. Glumim bineînţeles, pentru ca ştim cu toţii ca femeile iubesc moda şi schimbările. În plus, statisticile de vânzări chiar confirma ca femeile sunt interesate de o mare varietate de ceasuri dama care sa le permită să-şi exprime stilul personal unic.

Modă
Articol publicitar

Sabion lansează o nouă colecţie: Facerea – verighetele care arată motivele tradiţionale şi spirituale româneşti de la baza Genezei

Sabion lansează o nouă colecţie: Facerea
– verighetele care arată motivele tradiţionale şi spirituale româneşti de la
baza Genezei

Casa de Bijuterii Sabion dă de veste lansarea celei de-a doua colecţii de verighete cu motive de simbolistică tradiţională românească! Intitulată Facerea, noua colecţie cuprinde 8 modele de verighete care vor surprinde şi încânta tinerii îndrăgostiţi atât prin design cât şi prin semnificaţiile profunde din spatele simbolurilor.

Modă
Articol publicitar

Top 5 modele diferite de ceasuri pentru bărbaţi: ghidul cumpărătorului isteţ

Top 5 modele
diferite de ceasuri pentru bărbaţi: ghidul cumpărătorului isteţ

Vrei un ceas bǎrbǎtesc de mână, dar nu ai nicio idee de unde sa ȋncepi? Ok, în primul rȃnd îţi vom spune că pentru a afla ce modele de ceasuri barbatesti ţi se potrivesc trebuie sӑ răspunzi la câteva întrebări de bază. Nu te speria, nu este un chestionar complicat, ba dimpotrivӑ te va ajuta sӑ îţi dai seama exact ce fel de ceasuri de bǎrbaṭi corespund stilului tău şi cum sӑ iei decizia corectӑ de cumparare.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 4 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 5 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 5 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 6 ani · comentarii (5)