Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii: femeile pentru care bărbaţii ar fi dispuşi să meargă până la capătul Pământului

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii: femeile pentru care bărbaţii ar fi dispuşi să meargă până la capătul Pământului

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii. FOTO aidanneal.com

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii. Influenţa astrelor asupra comportamentului nu este de neglijat, unele trăsături de personalitate devenind, astfel, mult mai evidente. În cazul reprezentantelor sexului frumos, valenţele feminităţii, conferite de semnul zodiacal, exercită o atracţie irezistibilă pentru reprezentanţii sexului puternic.

Din punct de vedere al polarităţii, zodiacul se împarte în două grupe, a câte şase elemente, dintre acestea unele fiind masculine, iar altele feminine, potrivit eastrolog.ro. În cazul femeilor născute sub influenţa astrologică a unei zodii feminine, trăsăturile genului pot fi, astfel, mult mai pregnante. De obicei, acestea manifestă o sensibilitate excesivă faţă de anturaj şi mediu, sunt mai temătoare şi mai puţin active. Pe de altă parte, sunt diplomate şi foarte receptive. Semnele feminine sunt semnele de Apă şi Pământ, fiind asociate, aşadar, cu sufletul şi materialul.
 

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii: femeia Taur urăşte complicaţiile

Femeia Taur este întotdeuna cu picioarele pe pământ, foarte conectată la realitate. Este greu de dus cu zăhărelul, aşa că bărbaţii se simt deseori provocaţi de isteţimea şi sinceritatea tăioasă cu care răspunde avansurilor. Pentru că îşi cunoaşte limitele şi iubeşte ordinea, rareori amestecă obligaţiile cu distracţia, motiv pentru care relaţiile la locul de muncă ies din discuţie pentru ea. Este sociabilă, răbdătoare, practică, naturală şi urăşte complicaţiile. Cu un simţ al umorului dezvoltat şi un farmec aparte, femeia Taur are întotdeauna un alai de admiratori în jurul ei. 
 

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii: femeia Rac adoră să fie curtată

Femeia Rac este plină de imaginaţie şi fantezie, aşa că viaţa cu ea nu devine niciodată plictisitoare. Are o intuiţie foarte bună, care o avertizează deseori în privinţa relaţiilor care nu sunt de bun augur. Pentru că simte nevoia de siguranţă, căminul este foarte important pentru ea. Din acelaşi motiv, uneori tinde să se interiorizeze, aşa că, de obicei, prima întâlnire nu este de ajuns pentru a se deschide în faţa unui bărbat. Îi place să fie curtată şi, deşi devine foarte rar vulnerabilă în faţa oamenilor, sensibilitatea ei va ieşi la suprafaţă odată ce îi vei demonstra că eşti demn de ea.
 

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii: femeia Fecioară, adepta relaţiilor serioase

Atenţia la detalii şi disciplina o recomandă pe femeia Fecioară. Este modestă, dar foarte critică. Îi place viaţa simplă şi urăşte experimentele, aşa că nu este cea mai mare fană a întâlnirilor, preferând să întâlnească bărbaţi în diverse contexte sociale. Nu crede în destin, fiind mai de grabă cea care acţionează, motiv pentru care, dacă îi place un bărbat, nu se sfieşte să se folosească, cu o îndrăzneală învăluită în mister, de puterea seducţiei cu care a fost înzestrată. De multe ori însă nu este ea cea care face primul pas. Este adepta relaţiilor de lungă durată, în care se implică trup şi suflet, chiar dacă deseori nu îşi arată afecţiunea.
 

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii: femeia Scorpion este „drogul” bărbaţilor

Nativa Scorpion este foarte hotărâtă, având un caracter foarte puternic. Misterioasă şi rafinată, ştie cum să facă bărbaţii să venereze pământul pe care calcă, fără ca aceştia să ştie că „veninul” ei dă dependenţă. Este dominată de dorinţa de a-şi impune individualitatea, aşa că bărbaţii care îi pică în mreje vor fi, de fiecare dată, ferm convinşi că l-au prins pe Dumnezeu de picior şi că nu mai există altă femeie ca ea. În ciuda faptului că este o femeie mândră şi puternică, se lasă marcată de sentimente, deciziile ei fiind adesea influenţate de emoţii. Are o sexualitate foarte puternică şi este foarte inventivă în intimitate, bărbatul care o cucereşte bucurându-se de un tratament regal în dormitor.
 

Zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbaţii: femeia Peşti este definiţia feminităţii 

Complexitatea şi sensibilitatea femeii Peşti o transformă din romantica incurabilă, plină de visuri, într-o adevărată „captură” pentru bărbaţii care se îndrăgostesc de ea. Este foarte înţelegătoare, modestă şi gata oricând să se sacrifice pentru binele partenerului. Plină de empatie, poate fi foarte uşor de impresionat, firea sa boemă făcând-o să aprecieze cu căldură şi încântare fiecare gest frumos pe care partenerul îl face pentru ea. Arată, de obicei, complet vulnerabilă, fiind foarte diferită de femeia zilelor noastre, în aşteptarea unei perechi de braţe capabile să o apere de răutăţile celor din jur. Este foarte feminină, în sensul clasic al cuvântului, sentimentală şi emotivă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările