Viaţa unei dependente de sex alături de iubitul extenuat: „La început mi s-a părut nemaipomenit, era ca şi cum aş fi câştigat la loterie”

Viaţa unei dependente de sex alături de iubitul extenuat: „La început mi s-a părut nemaipomenit, era ca şi cum aş fi câştigat la loterie”

Sami consideră că a găsit un adevărat terapeut în iubitul său, singurul care a reuşit să facă faţă celor zece partide de sex zilnice, uneori chiar mai multe. FOTO Daily Mail/Facebook

Are 29 de ani şi recunoaşte că dependenţa de sex i-a dat viaţa peste cap. Britanica Sami Walton şi-a pierdut locul de muncă, nu mai are prieteni şi actualul iubit, singurul care o înţelege şi o sprijină, este extenuat urmare a celor zece partide de sex de care are nevoie în fiecare zi pentru a se calma.

Sami Walton, din Marea Britanie, are 29 de ani şi, de la 20 de ani, se confruntă cu dependenţa de sex. Spune că problema s-a declanşat pe fondul unei despărţiri amoroase dificile şi că de la acel moment a dezvoltat o nevoie insaţiabilă de a face sex.

Aceasta a declarat pentru Sunday People, citată de Daily Mail, că deşi bărbaţii visează la o iubită mereu dornică să facă sex, niciunul dintre foştii parteneri nu a putut să reziste alături de ea.

După o perioadă în care ajunsese să se culce cu oricine, colegi de serviciu, prieteni sau persoane pe abia întâlnite, fie bărbaţi sau femei, Sami Walton a ajuns să-şi piardă locul de muncă şi prietenii. La un moment dat, situaţia ei se înrăutăţise în asemenea măsură încât ajunsese să călătorească în alte oraşe pentru a-şi satisface poftele de nestăpânit. Lucrurile s-au mai aşezat după ce, în urmă cu 4 ani, l-a întâlnit pe actualul iubit, James Keates, în vârstă de 38 de ani.

La început mi s-a părut nemaipomenit, era ca şi cum aş fi câştigat la loterie. Dar acum, după aceşti 9 ani, am cam obosit şi observ că şi Sami este deprimată din acest motiv. Fac tot ce pot ca să o sprijin şi să o înţeleg, a declarat iubitul tinerei, Keates.

FOTO Daily Mail/Facebook

Sami Walton a mai povestit că a refuzat tratamentul medical în trecut pentru că a simţit că doctorii nu înţelegeau exact problemele cu care se confruntă şi că în prezent încearcă să atragă atenţia asupra faptului că dependenţa de sex este o situaţie cât se poate de serioasă, care afectează vieţile celor care suferă de aşa ceva.

Sami consideră că a găsit un adevărat terapeut în iubitul său, singurul care a reuşit să facă faţă celor zece partide de sex zilnice, uneori mai multe, în ciuda faptului că este adesea extenuat de ritm. Atunci când simte că are nevoie de el îl sună şi el încearcă să lase totul pentru a-i veni în ajutor.

Keates a observat de când s-au cunoscut că Sami este dependentă de sex, dar a asigurat-o că pot vorbi despre această problemă, mai ales că şi el a fost o persoană căreia îi plăcea să aibă cât mai multe partenere sexuale. La un moment dat, într-un weekend de pomină, recunoaşte că a făcut sex de 40 de ori.

FOTO Daily Mail/Facebook

Dependenţa de sex este descrisă ca acea formă de activitate sexuală pe care o persoană simte că nu o poate controla. Se poate referi la un act sexual cu o altă persoană, dar există şi dependenţă de pornografie, de masturbare, toate aceste forme extreme de comportament ajungând să se reflecte în mod negativ asupra diverselor aspecte ale vieţii. Simptomele sunt, de regulă, starea crescută de nervozitate, depresia, starea permanentă de oboseală, anxietatea, anumite disfuncţii sexuale etc. De regulă, tratamentul presupune consilierea psihologică sau chiar internarea în centre unde se tratează diverse forme de comportament compulsiv.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: