Un cuplu extrem: el este pitic, ea s-a născut bărbat şi are 1,90 m înălţime

Un cuplu extrem: el este pitic, ea s-a născut bărbat şi are 1,90 m înălţime

Cei doi porumbei sunt împreună de şase luni şi spun că diferenţele dintre ei nu fac decât să le întărească legătura amoroasă. FOTO Daily Mail

Un cuplu din Florida, Statele Unite, poate participa cu succes la un concurs al perechilor cu adevărat neobişnuite: el suferă de nanism, iar ea este transsexual.

Anton Kraft, în vârstă de 52 de ani din Florida, şi China Bell, în vârstă de 43 de ani, formează un cuplu cu adevărat neobişnuit: bărbatul suferă de nanism, iar iubita lui este, de fapt, transsexual. Nici măcar diferenţa de înălţime dintre ei nu a putut sta în calea dragostei, în condiţiile în care Kraft măsoară 1,30 metri, iar Bell are o înălţime de 1,90 metri, potrivit „Daily Mail”.
 
Cei doi porumbei sunt împreună de şase luni şi spun că diferenţele dintre ei nu fac decât să le întărească legătura amoroasă. „Este o persoană minunată. Eu sunt diferită, el este diferit, iar asta este un lucru foarte bun”, a mărturisit China Bell despre iubitul ei, cunoscut pentru deţinerea recordului de „cea mai puternică persoană din lume. 
 
FOTO Daily Mail

Anton Kraft este singurul om din lume care îşi poate ridica de patru ori propria greutate corporală, lucru pe care China îl găseşte foarte sexy. „Deţine un titlu mondial la ridicat greutăţi, iar ăsta e un lucru mare”, a spus ea. Pasiunea sa pentru ridicat greutăţi l-a pus însă pe puternicul Anton în pericol, medicii avertizându-l că, dacă continuă să trăiască după aceleaşi reguli, este predispus la atac de cord.
 
FOTO Daily Mail

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările