Trei tipuri de femei care nu reuşesc să menţină relaţii de durată. Ce atitudini pun bărbaţii pe fugă

Trei
tipuri de femei care nu reuşesc să menţină relaţii de durată. Ce atitudini pun bărbaţii pe fugă

Trei tipuri de femei care nu reuşesc să menţină relaţii de durată

Există femei care atrag magnetic bărbaţi, femei cărora nu le este greu să-şi găsească un partener şi femei de care bărbaţii se îndepărtează indiferent ce strategie ar aborda.

Conform psihologilor ce scriu pe site-ul yourtango.com, există trei tipuri de femei care îşi pun partenerii pe fugă. De multe ori comportamentul sabotor al acestora este greu de identificat, observarea atudinii care blochează intimitatea este primul pas către rezolvarea situaţiei.

Femeia plăcere

Este genul de femeie care oferă ca să primeasă la schimb atenţie. Această dăruire nu o face din generozitate, ci din convingere subconştientă că dăruirea sa îi va provoca partenerului său un sentiment de îndatorare. Comportamentul poate duce fie la frustrarea dată de sacrificiul nerecompensat, fie la forţarea partenerului de a face lucruri pe care nu le simte, dintr-un sentiment de îndatorare.  

Femeia independentă

Femeia independentă se află la capătul opus al spectrului. Credinţa de bază a acesteia este că trebuie să aibă grijă de ea însăşi şi atât. Ce nu ştie ea este că independenţa poate fi atractivă, dar nu atunci când este dusă la extrem. Unele femei sunt independente prin natura lor, altele din teama de a nu fi rănite – ele cred că dacă nu depind de nimeni vor fi în siguranţă. Refuzul de a fi vulnerabil poate duce uşor la sfârşitul unei relaţii. Vulnerabilităţile elimină zidurile de apărare şi permite partenerilor să simtă că se cunosc cu adevărat. Iar acest element este esential într-o relaţie. Femeia independentă trebuie să-şi dea jos scutul de protecţie şi să-şi deschidă inima.

Femeia performer

Aceasta este şi femeia cameleon, dispusă să fie orice pentru a creşte în ochii partenerului. Pretinde că îi place baseballul sau fotbalul, se arată interesată de BitCoin şi pare fascinată atunci când iubitul vorbeşte despre HTML. Persoanele care fac asta nu îşi sabotează doar relaţia, dar se sabotează pe ele însele prin faptul că nu sunt fidele sentimentelor şi dorinţelor lor. Se prefac, acţionează şi ajung să se simtă epuizate. De asemenea, transmit slăbiciune pretinzând a fi altcineva.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: