Topul nemulţumirilor din cuplu: ce vor femeile de la bărbaţi şi ce aşteaptă bărbaţii de la femei

Topul
nemulţumirilor din cuplu: ce vor femeile de la bărbaţi şi ce aşteaptă bărbaţii
de la femei

Bărbaţii şi-ar dori mai mult sex cu partenera, în vreme ce femeilor vor ca ei să fie mai romantici FOTO: Arthivă Adevărul

Oricât de mult ţi-ai iubi partenerul, întotdeauna vor exista lucruri pe care ţi-ai dori să le schimbi la el. Un sondaj recent a scos la iveală lucrurile pe care bărbaţii şi femeile şi-ar dori să le schimbe la partenerii lor de viaţă.

Şase din zece cupluri au ajuns să se certe după ce unul dintre parrteneri şi-a făcut curaj să-i spună celuilalt că trebuie să schimbe câteva lucruri în comportament. Un sondaj realizat de o firmă britanică şi citat de publicaţia „Daily Mail“ a scos la iveală toate nemulţumirile fiecărui sex legate de partenerul de viaţă.

În vreme ce femeile şi-ar dori ca partenerii lor să fie mai ordonaţi, mai romantici şi să meşterească mai mult prin casă, pentru bărbaţi, cea mai mare nemulţumire este sexul prea puţin şi nu tocmai satisfăcător. Desigur, există şi alte lucruri pe care bărbaţii şi-ar dori ca iubita sau soţia să le facă mai bine, cum ar fi să gestuineze mai bine banii, să gătească mai des, dar şi să fie, la rândul lor, mai ordonate.

Femeile sunt mai înclinate decât bărbaţii să vrea să schimbe ceva la partenerul de viaţă şi tot femeile sunt cele care vorbesc mai des partenerului despre acest lucru.

„Să-i spui partenerului ce-ţi doreşti de la el este la fel de important în casă precum în pat. Cu cât eşti mai sincer cu partenerul, cu atât lucrurile se vor îmbunătăţi în relaţia voastră. Cu toate acestea, este important să-ţi accepţi şi înţelegi partenerul de viaţă, mai degrabă decât să încerci să-l schimbi“, crede specialistul în relaţii Corinne Sweet.

Top 10 lucruri pe care femeile şi le doresc de la parteneri:

1. Să fie mai ordonaţi

2. Să fie romantici

3. Să repare lucruri prin casă

4. Să asculte

5. Să participe la curăţenie

6. Să gătească

7. Să socializeze

8. Să gestioneze banii

9. Să construiască diverse lucruri pentru casă

10. Să comunice

Top 10 lucruri pe care bărbaţii le aşteaptă de la partenere:

1. Mai mult sex

2. Să gestioneze banii

3. Să gătească

4. Să fie ordonate

5. Să socializeze

6. Să asculte

7. Să fie romantice

8. Să participe la curăţenie

9. Să aibă simţul orientării

10. Să conducă maşina

 

Citeşte şi:

De ce sunt atrase femeile „coapte“ de bărbaţii tineri

Ce nu înţeleg femeile despre sex

Cel mai des invocate motive pentru a nu face sex şi problemele care se pot ascunde dincolo de ele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările