Tipuri de femei care le fac viaţa amară bărbaţilor: de ce nu pot rămâne prea mult timp alături de ele

Tipuri de femei care le fac viaţa amară bărbaţilor: de ce nu pot rămâne prea mult timp alături de ele

Bărbaţii nu vor suporta să stea prea mult timp lângă o femeie care se comportă ca o şefă/FOTO listen-hard.com

Orice relaţie de dragoste poate fi distrusă iremediabil de comportamentul femeii. Chiar dacă există sentimente sincere de afecţiune între cei doi, niciun bărbat nu va putea suporta mult timp o parteneră care se comportă ca tipurile de mai jos.

1. Şefa

Acest tip de femeie simte nevoia să fie mereu la control, să rezolve singură orice problemă şi să decidă care este locul bărbatului în viaţa ei. Chiar dacă intenţiile ei pot fi bune, bărbatul va fi deranjat de faptul că ea caută mereu să-şi impună punctul de vedere. Femeia nu pare deloc interesată de nevoile, ideile sau dorinţele partenerului, iar în timp acesta îşi va pierde încrederea în sine.

2. Mămica

Femeia „mămică” se comportă ca atare şi îşi dădăceşte mereu partenerul. Pe lângă faptul că îşi face mereu griji pentru el şi ţine să-l ajute cu orice detaliu, inclusiv alegându-i hainele din dulap înainte ca el să plece la serviciu, „mămica” pune o presiune extraordinară pe ea. Consideră că este doar răspunderea ei ca relaţia să meargă perfect, ba chiar este o datorie ca acest lucru să se întâmple. Chiar dacă la început bărbatul nu va fi prea deranjat de această atitudine, în final se va revolta împotriva partenerei, pentru că nu va mai suporta să fie tratat ca un copil neajutorat.

3. Eterna seducătoare

Această femeie îşi controlează partenerul prin sex, este o persoană fermecătoare, sexy şi poate avea oricând, pe oricine, scrie Yourtango. Chiar dacă la prima vedere o asemenea femeie pare partenera ideală, în realitate ea îşi manipulează şi şantajează bărbatul: dacă el vrea sex, atunci trebuie să facă tot ce-i cere ea. Este lesne de înţeles că pe termen lung niciun bărbat nu va accepta un asemenea comportament egoist din partea partenerei sale.

4. Domnişoara neajutorată

Poveştile de dragoste care încep ca în filmele romantice, cu un cavaler care salvează fata aflată în necaz şi apoi se îndrăgostesc, nu rezistă în timp. Asta pentru că femeia nu poate cere mereu ajutor, iar bărbatul nu are cum să fie la nesfârşit un erou. Relaţia va deveni obositoare şi bărbatul va ajunge s-o deteste pe partenera lui pentru că este incapabilă să se descurce singură.

5. Aţâţătoarea

Această femeie, care atrage şi apoi respinge, poate părea amuzantă la început, dar pe termen lung relaţia cu ea va duce la frustrare. Comportamentul ei va pune un adevărat zid între parteneri şi va lipsi comunicarea, astfel că ambele părţi se vor simţi neîmplinite.

6. Contabila

Acest tip de femeie vrea ca relaţia să fie echitabilă, implicarea partenerilor să fie neapărat egală. Prin urmare, va avea mereu grijă ca ea şi bărbatul să plătească totul pe jumătate, ţinând evidenţa fiecărui ban cheltuit în plus sau în minus. Dar, o relaţie de dragoste se bazează pe plăcere, pe bucurie, nu pe calcule. De aceea, acest tip de comportament riscă să distrugă intimitatea şi afecţiunea dintre parteneri, iar relaţia se va transforma într-una de afaceri, nu de iubire.

7. Prinţesa

„Prinţesa” este o femeie care vrea să fie adorată, răsfăţată, nu neapărat iubită sincer. Este genul de femeie care ar vrea să devină soţie-trofeu. Din păcate, această mentalitate îl va priva pe bărbat de fericire, dar şi pe femeie, pentru că ea nu va avea parte de o relaţie sinceră şi de iubire adevărată. Genul acesta de relaţie este mai mult de ochii lumii, este o prefăcătorie, fără nimic sincer şi profund între parteneri.

Găseşte-ţi jumătatea pe Prima Love! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările