Tipul de vacanţă în care ai cele mai mari şanse să faci sex cu un necunoscut

Tipul de vacanţă
în care ai cele mai mari şanse să faci sex cu un necunoscut

FOTO: macho.hr

Sexul occazional este mai plăcut în concedii decât acasă, iar mulţi „calcă strâmb“ chiar sub ochii partenerului. Unele tipuri de vacanţe stârnesc spiritul aventurier mai mult decât altele.

Vasele de croazieră au devenit locul preferat de turişti pentru sex ocazional, dezvăluie un studiu realizat pe 200.000 de persoane care au plecat în astfel de vacanţe. Nu mai puţin de 80% din aceştia au recunoscut că s-au bucurat de o activitate sexuală intensă în croaziere, arată studiul realizat de platforma Cruise.co.uk şi citat de publicaţia britanică „Daily Mail“.

Un pasager din cinci a mărturisit şi-a înşelat partenerul de viaţă cu acest prilej, iar mai surprinzător de atât este că 80% din cei care au „călcat strâmb“ se aflau pe vas cu partenerul.

Dacă vă gândiţi că aventurile de vacanţă sunt „specialitatea“ celor tineri, studiul menţionat arată că peste 30% din cei care au devenit intimi la bordul unui vas de croazieră au peste 65 de ani.

Cu toate că sexul în largul mării este „pe val“, măsurile de protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală lasă de dorit, relevă acelaşi studiu. Foarte puţine vase de croazieră pun la dispoziţia pasagerilor mijloace de protecţie. 70% din ele nu vând prezervative la bord, iar 80% din ele nu le pun femeilor la dispoziţie pilula de a doua zi.

Royal Caribbean şi MSC se numără printre companiile de croaziere care pun la dispoziţia călătorilor prezervative, teste de sarcină şi lubrifianţi pentru sex. Pe vasele de croazieră ale companiilor P&O, Cunard şi Princess este disponibilă pilula de a doua zi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările