Te îndrăgosteşti mereu de persone nepotrivite? Uite unde greşeşti

Te îndrăgosteşti mereu de persone nepotrivite? Uite unde greşeşti

Te îndrăgosteşti mereu de persone nepotrivite? Uite unde greşeşti

Emoţiile primelor întâlniri, fiorii primelor săruturi, experienţă primei nopţi de dragoste, toate sunt atât de minunate şi de intense, încât te fac să-ţi doreşti să te îndrăgosteşti mereu. Însă după scurt timp apar neînţelegerile şi ajungi la concluzia că nu e omul potrivit. Însă ce faci atunci când situaţia pare să se repete la nesfârşit?

Dacă te afli într-o astfel de situaţie, află care sunt greşelile care te duc în această direcţie: 
 
Teama
 
A rămâne veşnic singură nu este o soluţie, aşa cum a te complace într-o relaţie nocivă nu este răspunsul problemelor tale. Orice femeie simte la un moment dat nevoia să aibă un bărbat alături. Asta nu înseamnă că este mai puţin independenţa sau că nu se poate descurcă singură, ci că latura să emoţională trebuie să fie hrănită.
 
Ideile preconcepute
 
Este posibil că în copilărie, adolescenţă sau chiar la maturitate să fi suferit nişte traume care ţi-au schimbat total părerea despre relaţii sau despre bărbaţi, în general. Chiar dacă nu îţi dai seama care este sursă exactă a acestora, un psiholog sau un consilier îţi pot fi de mare ajutor.
 
Nu înveţi din propriile greşeli
 
Sună dur, dar acesta este adevărul. Dacă ajungi să te îndrăgosteşti mereu de persoanele nepotrivite, înseamnă că nu înveţi din propriile greşeli şi ai idei adânc înrădăcinate despre cum ar trebui să fie bărbatul vieţii tale.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: