STUDIU Reprezentantele sexului frumos, atrase de trupurile goale ale altor femei la fel de mult ca bărbaţii: nu sunt niciodată 100% heterosexuale

STUDIU Reprezentantele sexului frumos, atrase de trupurile goale ale altor femei la fel de mult ca bărbaţii: nu sunt niciodată 100% heterosexuale

Reprezentantele sexului frumos, atrase de trupurile goale ale altor femei. Foto nosotras.com

Cercetătorii au aflat că femeile nu sunt 100% heterosexuale. Mai flexibile decât bărbaţii atunci când vine vorba de sexualitatea lor, reprezentantele sexului frumos sunt atrase de trupurile goale ale altor femei în aceeaşi măsură ca bărbaţii.

Un nou studiu sugerează că femeilor le face plăcere să privească un trup feminin gol, la fel de mult ca şi bărbaţilor. Experţii de la Universitatea din Cardiff au constatat că atenţia femeilor este atrasă de imaginea unei alte femei goale, dar mai interesat a fost să descopere că interesul exprimat este la fel de mare ca al bărbaţilor.  

Unii experţi spun că acest lucru se datorează faptului că femeile sunt mai flexibile decât bărbaţii atunci când vine vorba de sexualitatea lor, şi că pot simţi, de asemenea, nevoia de a privi corpuri de sex feminin, pentru a se putea compara, scrie dailymail.co.uk.

Pentru realizarea experimentului, psihologii de la Universitatea din Cardiff au arătat subiecţilor, 57 de femei şi bărbaţi, o serie de imagini sexy, întrebându-i care este nivelul de atractivitate simţit pentru persoanele din fotografii.

Imaginile au rămas pe ecran pentru doar o cincime dintr-o secundă, mai puţin timp decât au nevoie pentru a clipi, înainte ca aceştia să disimuleze că sunt interesaţi de ceea ce văd.  

Poate deloc surprinzător, voluntarii de sex masculin au observat punctele importante ale corpurilor feminine cel mai rapid, ceea ce sugerează că au înregistrat un nivel de atractivitate crescut. Totuşi, interesant este că, atenţia femeilor a fost la fel de mare, atât la vederea imaginilor cu bărbaţi, cât şi cu femei.

Într-un al doilea experiment similar, un alt grup de femei a răspuns mai rapid la imaginile cu trupuri feminine, decât la cele masculine. Acest lucru sugerează că femeile, deşi se consideră heterosexuale, sunt mai flexibile atunci când vine vorba de sexualitate, decât bărbaţii. Unii experţi susţin că această trăsătură s-a dezvoltat pentru a reduce tensiunea dintre soţiile din căsătoriile poligame.

Foto afternoonspecial.com

De remarcat este că, femeile bisexuale câştigă mai multă vizibilitate în mass - media, atunci când se afişează la braţul unei alte reprezentante de sex feminin. Starul hollywoodian Angelina Jolie, care acum este casatorită cu actorul Brad Pitt, a avut în trecut o iubită lesbiană, modelul Jenny Shimizu (foto sus). Mama a şase copii, Jolie nu a exclus în acea perioada căsătoria cu partenera sa. Un studiu realizat anul trecut la Universitatea din Essex sugerează că femeile nu sunt niciodată 100 % heterosexuale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările