Stereotipuri şi metode eronate de a determina mărimea organului sexual bărbătesc

Stereotipuri şi metode eronate de a determina mărimea organului sexual bărbătesc

Există multe mituri şi concepţii greşite despre fiecare sexualitate FOTO Shutterstock

Societatea noastră este obsedată de sexualitate. Aceasta este considerată în continuare un subiect tabu şi nu se poate vorbi deschis întotdeauna despre ea, dar toată lumea are întrebări şi curiozităţi. Este un mod de gândire care îi face pe mulţi să tragă concluzii pripite.

Există atât de multe mituri şi concepţii greşite despre fiecare faţetă a sexualităţii umane, încât ar fi imposibil să le aduni pe toate într-un singur loc. În cele ce urmează, vei găsi cele mai frecvente stereotipuri corelate cu dimensiunea generoasă a organelor genitale ale unui bărbat. Una dintre acestea este rasa, care poate duce la apariţia multor prejudecăţi.

Acestea nu provin din intoleranţă sau ură, ci mai mult din lipsă de înţelegere. Asiaticii nu sunt întotdeauna mai puţin norocoşi, iar africanii nu au fost înzestraţi de la natură cu organe sexuale de dimensiuni mari. Oamenii sunt diferiţi şi unici, deci nu este cazul să blocăm pe nimeni în şabloane.

Află aici ce stereotipuri des întâlnite nu au absolut nimic de a face cu mărimea organelor sexuale bărbăteşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările