Show-uri senzuale de două chintale: are peste 200 de kilograme şi câştigă o mică avere din munca la videochat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probabil puţini şi-ar imagina că o angajată la videochat erotic poate avea succes la bărbaţi şi dacă suferă de obezitate morbidă. Este însă cazul americancei Bobbi-Jo Westley, de 43 de ani, mamă a cinci copii, care câştigă bani buni de pe urma celor care o consideră apetisantă.

Bobbi-Jo Westley cântăreşte 220 de kilograme, un singur picior de-al său are greutatea de 63 de kilograme şi circumferinţa şoldurilor este de 231 de centimetri. 

În loc să fie îngrijorată, aceasta este încântată de interesul primit din partea clienţilor din Marea Britanie, de pe urma cărora câştigă peste 2.000 de dolari în fiecare lună. 

Visează ca într-o bună zi să devină femeia cu cele mai late şolduri din lume, adică să depăşească 251 de centimetri, cât măsoară titulara Mikel Ruffinelli.

Bobbi-Jo a povestit că bărbaţii sunt atraşi de faptul că este încrezătoare şi dezinvoltă, în ciuda faptului că nu are silueta ideală, dar şi că se îngraşă din cauza problemelor cu glanda tiroidă, notează „Daily Mail”.

image

FOTO Daily Mail 

„Îmi place să mănânc salată, pui şi cotlete de porc la grătar, macaroane cu brânză şi orez. Nu mănânc foarte multe dulciuri, dar mă impresionează torturile mari”, a enumerat aceasta din preferinţele culinare.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite