Sexy păpuşa-robot, secretul unui mariaj împlinit VIDEO

Sexy păpuşa-robot, secretul unui mariaj împlinit VIDEO

Sergi Santos, un om de ştiinţă din Spania, a inventat o păpuşă-robot menită să îi satisfacă toate fanteziile sexuale. Ea este echipată cu ultimele tehnologii ce ţin de inteligenţa artificială şi ştie să „răspundă tehnicilor de seducţie”.

Inginerul de 39 de ani spune că această invenţie a făcut din mariajul său un adevărat succes. Atunci când partenera lui reală (cât se poate de vie), Maritsa Kissamitaki, îl refuză, păpuşa este soluţia ideală. 
 
„Un bărbat vrea în general să simtă că o femeie este disperată să facă sex cu el. Dacă un bărbat simte că femeia nu vrea cu adevărat să facă sex cu el, el devine frustat. Asta este cauza problemelor în cuplu. Vreau să fac sex uneori când soţia mea nu e disponibilă, iar refuzul ei ar putea să rupă relaţia”, a declarat Santos pentru Barcroft TV.
 
Acum, că au găsit cheia unui mariaj fericit, s-au apucat de afaceri. O astfel de păpuşă-robot costă între 2.834 şi 7.000 de dolari.
 
Maritsa Kissamitaki nu este deloc geloasă pe păpuşa-robot. „O păpuşă este de ajutor. Un cuplu poate fi compatibil pe toate planurile, mai puţin sexual. Aş fi geloasă doar dacă ar fi o păpuşă bărbat“, mărturiseşte femeia.
 
Soţia inginerului nu este încântată de ideea de a avea şi ea propria păpuşă. Nu este interesată de un bărbat din fier şi cauciuc. 
citeste totul despre: