Sexul în sarcină: permis sau nu?

Sexul în sarcină: permis sau nu?

Viaţa de cuplu e o plină de provocări în timpul sarcinii FOTO Shutterstock

Perioada sarcinii este o etapă plină de transformări care influenţează mai mult sau mai puţin viaţa sexuală. Înţelegerea dorinţelor celuilalt vă ajută să treceţi mai uşor peste cele nouă luni de aşteptare.

Vestea că veţi deveni părinţi produce, inevitabil, schimbări emoţionale în cuplu, ceea ce este posibil să afecteze şi intimitatea sexuală. De cele mai multe ori, viitoarea mămică se teme că nu mai este la fel de atrăgătoare pentru soţ şi, din această cauză, se poate întâmpla să nu mai fie la fel de receptivă pe plan sexual ca înainte.

Şi el poate încerca acum sentimente contradictorii, lucru care îl poate face distant în privinţa manifestărilor intenţiilor erotice. Desigur, nu vreţi să se întâmple astfel şi la voi în cuplu.

Citeşte aici cum trebuie să te comporţi şi ce trebuie să faci, împreună cu partenerul, această perioadă frumoasă, dar totodată plină de provocări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările