Semne că relaţia în care sunteţi vă aduce nefericire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cuplu

Dispariţia atracţiei sexuale, senzaţia de constrângere sau lipsa bucuriei de a vă vedea partenerul după o zi de lucru sunt doar câteva semne care vă avertizează că trebuie să reevaluaţi relaţia.

O relaţie sănătoasă aduce bucurie şi fericire constantă în viaţa unei persoane, confirmarea că există lângă tine cineva care te iubeşte, te sprijină şi te respectă fiind unul dintre cele mai frumoase sentimente. Sună frumos, dar, în realitate, numeroşi oameni rămân în relaţii nefericite doar din teama de singurătate, spun psihologii. 

Timpul este nepreţuit şi este trist să-l cheltui alături de cineva care nu te face fericit, ci doar îţi oferă confortul stabilităţii. Nu a fost niciodată uşoară decizia ieşirii dintr-o relaţie, însă nevoia adevăratei împliniri îţi poate da curaj.

Primele semne care arată că relaţia în care sunteţi vă produce nefericire

Interacţiunea cu partenerul nu vă mai aduce bucurie

Dacă nu mai există chimie între voi, dacă nu vă mai motivează planificarea activităţilor în doi, dacă nu mai există bucurie şi pasiune, atunci ar trebui să aveţi o discuţie despre lucrurile care s-au schimbat. Dacă nu găsiţi o cale pentru a reveni la fericirea în doi, poate că a venit momentul să mergeţi pe căi separate.

Nu vă bucuraţi de timpul petrecut împreună

Dacă nu vă bucuraţi de compania partenerului, indiferent de activităţile planificate împreună, trebuie să reevaluaţi relaţia.

Nu mai simţiţi atracţie sexuală

Sexul este foarte important într-o relaţie, iar dacă nu există intimitate la nivel fizic şi emoţional, înseamnă că trebuie să aveţi o discuţie cu privire la acest subiect. Dorinţa sexuală scade în timp, dar lipsa totală a acesteia reprezintă un semnal de alarmă.

Vă simţiţi constrânşi de partener

Dacă relaţia îţi creează senzaţia unei lipse de libertate, a unei constrângeri din care simţi nevoia să te eliberezi, atunci poate este cazul să iei în considerare o pauză în care să-ţi reevaluezi sentimentele.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite