Robotul sexual Lara Croft va fi scos la vânzare în curând

Robotul sexual Lara Croft va fi scos la vânzare în curând

Angelina Jolie, în rolul Larei Croft

O companie britanică urmează să lanseze roboţi sexuali care să întruchipeze celebrul personaj interpretat de Angelina Jolie în franciza cinematografică „Tomb Raider“, ideea fiind dată de numărul ridicat al bărbaţilor care au fantezii sexuale cu Lara Croft.

Reprezentanţii compaiei RealDoll au declarat că depun mari eforturi pentru ca robotul să satisfacă aşteptările clienţilor şi au precizat că noul model va putea fi găsit în curând pe rafturile magazinelor, scrie Mirror. 

Firma şi-a extins uimitor producţia în ultimii ani şi este cunoscută pentru păpuşile sexuale extrem de realiste, multe dintre produsele comercializate semănând izbitor cu staruri porno precum Stormy Daniels şi Samantha Saint. 

Producătorii lucrează şi la o nouă tehnologie care să le permită realizarea unor roboţi sexuali care să fie calzi la atingere, dar şi capabili să-şi „încingă“ zonele intime, mizând pe faptul că în viitor vor apărea bordeluri robotizate cu păpuşi sexuale interactive.


Personajul Lara Croft

Unul dintre noile modele de roboţi sexuali concepuţi după chipul personajului Lara Croft FOTO Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările