Prima masturbare: confesiunile picante ale sexului frumos despre prima dată când au obţinut singure plăcerea

Prima masturbare: confesiunile picante ale sexului frumos despre prima dată când au obţinut singure plăcerea

Mai multe femei au acceptat să povestească pentru publicaţia Womenshealthmag.com, în cadrul unui sondaj, cum a fost când s-au masturbat prima dată. FOTO guardianlv.com

Aşa cum prima noapte de dragoste este de neuitat, prima masturbare rămâne o experienţă deosebită, foarte intimă, despre care multe femei ezită de regulă să vorbească. Dar şi când o fac, detaliile împărtăşite se dovedesc extrem de picante.

Mai multe femei au acceptat să povestească pentru publicaţia Womenshealthmag.com, în cadrul unui sondaj, cum a fost când s-au masturbat prima dată.

Stefanie, de exemplu, spune că ar fi vrut să cumpere un vibrator de la farmacie, dar fiind un oraş mic exista o singură farmacie, unde lucra prietena mamei sale. Prin urmare, a trebuit să improvizeze, aşa că prima ei experienţă erotică a fost cu o periuţă de dinţi electrică, folosită pe post de vibrator. Chiar dacă acum are la discreţie multe vibratoare, Stefani se întoarce din când în când la varianta cu periuţa electrică, de dragul primei sale experienţe intime.

Stacey s-a masturbat prima dată în timp ce se uita la filmul „Cruel Intentions”, cu Ryan Phillippe. „La început am simţit ceva acolo jos, ca o tensiune, ca şi când aveam nevoie să urinez. Mi-am atins clitorisul prin chiloţi şi aşa a început totul”, mărturiseşte ea.

Primul orgasm: în clasă, în timpul orei

Experienţa lui Mandy a fost mult mai ciudată. Ea spune că se excită atunci când are nevoie să urineze. În ultimul an de liceu, în timpul unei ore, ea avea nevoie la toaletă. Devenise foarte excitată şi a început să se masturbeze chiar în bancă, în spatele clasei. A avut primul orgasm chiar în timp ce profesorul le împărţea foile pentru un test.

Brianna a avut primul orgasm după ce s-a trezit dintr-un vis foarte incitant. Era în perioada liceului, atunci când şi-a început şi viaţa sexuală. Din păcate însă, partidele de sex erau mult mai puţin satisfăcătoare decât plăcerea pe care ştia să şi-o ofere singură, povesteşte ea.

Meghan s-a masturbat prima dată în timp ce citea. De fapt, a folosit o carte, dar la propriu. Ea povesteşte că s-a excitat în timp ce citea un roman de groază şi a dat peste un fragment erotic. S-a dus în dormitor şi a început să se masturbeze cu cartea, frecându-se între picioare cu cotorul ei.

Pentru Michaela prima experienţă erotică a fost la baie. Auzise de la o prietenă că ea se masturbează la duş, aşa că a vrut şi ea să încerce. A dat drumul la robinet şi s-a aşezat cu părţile intime sub jetul puternic, iar experienţa a fost de neuitat.

Britney s-a masturbat prima dată după ce a terminat facultatea. Lucra la cabinetul unui psiholog care nu venea prea des la birou. Se simţea mereu excitată şi se masturba chiar în biroul lui, iar riscul de a fi prinsă asupra faptului nu făcea decât s-o incite şi mai mult, spune ea.

citeste totul despre: