Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray: 5 scene fierbinţi care îţi vor condimenta viaţa intimă

Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray: 5 scene fierbinţi care îţi vor condimenta viaţa intimă

Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray. FOTO Cinemagia

Poziţii sexuale din 50 shades of Gray. Succesul de care s-a bucurat filmul „Cele 50 de umbre ale lui Gray“ nu se datorează ecranizării extraordinare, ci mai degrabă dorinţei oamenilor de a ieşi din monotonia propriei vieţi sexuale, consideră sexologul Ian Kerner, autorul volumului „The Big Book of Sex“.

Sexologul Ian Kerner recomandă cuplurilor să se inspire din filmul „50 Shades of Gray“ pentru a rupe cercul rutinei sexuale. Iată cinci poziţii sexuale care au conturat acţiunea intensă de pe marele ecran.

Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray. Sex cu cătuşe

Dorinţa de a fi dominate de parteneri în timpul actului sexual este cât se poate de comună în rândul femeilor, mai ales în cazul persoanelor care au funcţii de decizie şi simt nevoia ca, din când în când, să fie conduse măcar în pat. Dacă nu aveţi la îndemână o pereche de cătuşe, o cravată sau o eşarfă se pot dovedi de folos. 

Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray. Legat la ochi  

Atunci când pierdem capacitatea unuia dintre simţuri, celelalte devin mai ascuţite. La fel ca personajele din „50 Shades of Gray“ puteţi să vă legaţi partenerul sau partenera la ochi cu o eşarfă şi să-i oferiţi un preludiu de neuitat. Puteţi să folosiţi diferite obiecte pentru a-i atinge corpul: o pană, poate chiar o jucărie sexuală care vibrează. Săruturile, muşcăturile uşoare şi mângâierile nu trebuie uitate, recomandă sexologul Ian Kerner.

Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray. Cald şi rece

Pielea este cel mai mare organ sexual al omului, punctează Kerner. Senzaţiile puternice, care se situează la limita dintre plăcut şi greu de îndurat, pot face diferenţa în timpul unui act sexual când vorbim de trăiri şi de plăcere sexuală. Prin urmare, treceţi cuburi de gheaţă peste trupul încins al partenerului şi urmaţi liniile trasate cu gura. Pentru a-i oferi şi mai mulţi fiori, sugeţi un cub de gheaţă înainte de a-i face sex oral.

Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray. Mix de durere şi plăcere

Plăcerea poate fi cu atât mai intensă atunci când implică şi puţină durere. Începeţi cu paşi mici, ceea ce înseamnă că în timpul sexului puteţi să-i daţi câteva palme la fund partenerei, înainte sau în timp ce o penetraţi pe la spate. De asemenea, o puteţi trage de păr sau o puteţi muşca încet de sâni/sfârcuri, abordări care pot fi folosite şi de femei, nu doar de bărbaţi.

Poziţii sexuale din 50 Shades of Gray. Sex în duş

Deşi sexul în duş înseamnă că lubrifierea naturală poate să dispară sub acţiunea apei şi săpunului, sexologul Ian Kerner recomandă ca femeia să stea cu faţa la perete în timp ce bărbatul o pentrează pe la spate. Însă înainte de penetrare poate fi de ajutor ca bărbatul să-i facă sex oral partenerei sau să o stimuleze cu duşul. Femeile pot avea orgasme intense în urma stimuălării clitorisului cu un jet puternic de apă. Kerner avertizează ca înaintea partidei de sex să folosiţi în duş sau cadă un covor antiderapant pentru a preveni accidentările.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: