Pastor poligam, fost mafiot, şi-a luat nevastă de 19 ani cu binecuvântarea primei soţii: „Nu predic despre poligamie, dar e un stil de viaţă creştin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua iubită a pastorului, Reba Kerfoot, are numai 19 ani, şi este deja însărcinată cu primul lor copil. Miller o cunoaşte de când era doar o copilă, aşa că prima soţie, Belinda, de 44 de ani, a acceptat-o relativ repede. FOTO Daily Mail
Noua iubită a pastorului, Reba Kerfoot, are numai 19 ani, şi este deja însărcinată cu primul lor copil. Miller o cunoaşte de când era doar o copilă, aşa că prima soţie, Belinda, de 44 de ani, a acceptat-o relativ repede. FOTO Daily Mail

Reverendul american Thom Miller, în vârstă de 60 de ani, şi-a descoperit credinţa în Dumnezeu în închisoare, pe când ispăşea pedeapsa primită după ce a înjunghiat un bărbat. Nu toţi enoriaşii sunt împăcaţi cu stilul său de viaţă, dar Miller nu a făcut un secret din viaţa sa de familie, considerând că nu duce o existenţă nedemnă de un creştin doar pentru că are două neveste.

Reverendul american Thom Miller a avut o tinereţe tumultoasă. A lucrat pentru mafie, a consumat droguri, a fost închis de 20 de ori pentru diverse infracţiuni şi a fost împuşcat de 20 de ori, după cum a declarat într-un interviu. Nu în ultimul rând, susţine că este tatăl a 12 copii, pe care i-a făcut cu cinci femei diferite. Viaţa lui s-a schimbat radical în 1991, după ce a fost închis timp de şapte ani pentru că a înjunghiat un bărbat în timpul unei bătăi dintr-un bar. Ajuns la puşcărie, a furat o Biblie şi aşa l-a descoperit pe Dumnezeu, notează Daily Mail.

Deşi a devenit un slujitor al Domnului, Miller are o viziune aparte asupra vieţii de bun creştin, aşa că poligamia nu i se pare condamnabilă. Nu toţi enoriaşii din Mansfield, Ohio, îi împărtăşesc însă ideile, dar apreciază sinceritatea de care acesta dă dovadă.

Nu predic despre poligamie, dar simt că este un stil de viaţă cu desăvârşire creştin. Nu am o problemă nici cu homosexualii, doar cred că este greşit că statul le recunoaşte lor căsătoria, dar nu recunoaşte şi a doua mea căsătorie. Voi lupta ca să înving bigotismul, pentru că asta este America, ele sunt nevestele mele şi avem dreptul de a trăi oricum ne dorim, dacă dovedim că nu facem rău nimănui, a punctat acesta.
image

FOTO Daily Mail

Noua iubită a pastorului, Reba Kerfoot, are numai 19 ani, şi este deja însărcinată cu primul lor copil. Miller o cunoaşte de când era doar o copilă, aşa că prima soţie, Belinda, de 44 de ani, a acceptat-o relativ repede. Cu toţii trăiesc sub acelaşi acoperiş, cu toate că cele două femei stau în aripi diferite ale casei. Pastorul este singurul din această relaţie poligamă care are voie să aibă mai multe partenere, nu şi soţiile sale, dintre care a doua este nerecunoscută în faţa legii.

Trei nopţi la rând cu fiecare dintre soţii 

Belinda şi Reba susţin că sunt fericite să împartă acelaşi bărbat, iar Miller petrece câte trei nopţi la rând cu fiecare dintre ele, pentru ca nimeni să nu aibă motive să se plângă. Reverendul Miller conduce o misiune în cadrul căruia trebuie să viziteze puşcăriaşii, şi are propria biserică în Mansfield, unde s-a şi căsătorit cu Reba în faţa Domnului, anul acesta.

„La început, familia mea a considerat că este greşit ceea ce doresc. Credeau că nu este normal să fiu împreună cu un bărbat deja căsătorit. Dar s-au obişnuit cu ideea şi acum sunt fericiţi pentru că mă văd pe mine fericită. Faptul că trebuie să-l împart cu o altă femeie este destul de deranjat uneori, dar încerc să nu fiu geloasă. Când Thom petrece timpul cu Belinda încerc să nu mă gândesc la asta ca să nu devin geloasă. Aşa că ies în oraş cu prietenii. Copilul nostru va avea două mame, dar nu mi se pare nimic în neregulă cu asta“, a mărturisit tânăra Reba, cea de-a doua soţie.

La rândul lui, reverendul poligam spune că uneori chiar fac glume despre locul în care va dormi copilul, pentru că au apartamente separate.

În caz că mămica Reba va avea nevoie de o pauză, mămica Belinda poate să stea cu copilul peste noapte. Sunt singurul care are voie să aibă mai mult de un partener şi ambele mele soţii înţeleg şi apreciază acest lucru. Cred că poligamia aduce beneficii pentru toate părţile implicate, pentru că soţiile mele au o familie mult mai numeroasă, aşa că vor avea mereu un prieten alături. Am avut şi neînţelegeri şi, din când în când, le mai încearcă gelozia, dar ne rezolvăm problemele. Din punct de vedere sexual nu am o preferinţă, abia aştept să fiu singur cu amândouă.


 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite