Aşa devii irezistibilă pentru el

Aşa devii irezistibilă pentru el

Cu toţii ne-am îndrăgostit de o persoană care nu a ştiut acest lucru şi nici nu l-a aflat până în prezent. Poate că unele dintre noi am avut norocul ca el să observe şi să ne împărtăşească sentimentele. Dar, dacă nu ai avut acest noroc, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îl cucereşti pe cel pe care-l iubeşti.

Zice că nu te mai iubeşte: mai e ceva de făcut?

Zice că nu te mai iubeşte: mai e ceva de făcut?

Cum e posibil ca dragostea să dispară de pe-o zi pe alta, când tu şi alesul inimii aţi avut o legătură ce părea indestructibilă? Unde sunt vorbele bune, zâmbetul aducător de pace? Sunt întrebările pe care ţi le tot pui de când ţi-ai dat seama că bărbatul de lângă tine s-a îndepărtat în mod periculos.

Nunta perfectă? 3 secrete ale mirilor fericiţi

Nunta perfectă? 3 secrete ale mirilor fericiţi

În plin sezon de nunţi, venim cu câteva sfaturi de la experţi pentru ca prima petrecere în doi să fie un succes nu o sursă de stres. Dincolo de aspectele tehnice, cel mai important lucru este să nu uitaţi că petrecerea este pentru voi şi nu pentru cei 50, 100 sau chiar mai mulţi invitaţi, mai spun aceeaşi experţi.

Ce îşi doresc femeile cu adevărat

Ce îşi doresc femeile cu adevărat

Când vine vorba de relaţii, femeile sunt extrem de complicate. Unele dintre ele au aşteptări mult prea mari de la partenerul de viaţă, în timp ce altele ajung să se umilească pentru un bărbat. Numai ele pot şti cu adevărat ce e în sufletul lor şi cum îşi doresc să fie înţelese şi iubite.

Semne că te întâlneşti cu bărbatul nepotrivit

Semne că te întâlneşti cu bărbatul nepotrivit

Este normal să ai anumite îndoieli în privinţa partenerului, mai ales atunci când ai luat decizia de-a petrece restul vieţii alături de el. Pentru că este extrem de important să iei cea mai bună hotărâre înainte de a regreta, iată câteva semne care-ţi spun dacă te întâlneşti sau nu cu bărbatul nepotrivit:

Cum îl faci să îţi cadă la picioare

Cum îl faci să îţi cadă la picioare

Deşi sunt considerate sexul slab, femeile au o mulţime de calităţi care le ajută când vine vorba de cuceritul bărbaţilor. Multe nu sunt conştiente de ele, de aceea există câteva trucuri pe care ar trebui să le pună în aplicare de îndată ce întâlnesc persoana potrivită!

Secretele romantismului

Secretele romantismului

Romantismul în relaţia de cuplu este foarte rar astăzi. Cu războiul ego-ului din relaţie, romantismul este întotdeauna în spate. Cu toate acestea, dacă vrei să fii mult mai romantică cu partenerul tău, ar trebui să ţii cont de următoarele sfaturi, care sunt secretul unei relaţii fericite şi împlinite.

Femeia şi bărbatul au, de multe ori, aceeaşi durere în cuplu, doar că felul în care se exprimă este diferit. Poate ai observat că femeia tinde să vorbească mai mult despre ce o apasă. Iar bărbatul este mai înclinat să găsească rapid o soluţie. Când fiecare ajunge să creadă că propria strategie este cea mai bună, mai este doar un singur pas până la înstrăinarea dintre ei.

acum 2 luni · comentarii (17)

Cînd într-o zi în care, la fel ca-n ultimele săptămîni, ninge sau plouă, nu prea-i clar, pe la un prînz, cobori în pasaj, alergi puţin pe scări şi prinzi metroul în ultima secundă înainte de a se închide uşile cu zgomot şi clipit de bec roşu, intri, nu-i aglomerat şi din primul moment din spatele unor impetuoase picioare în roşu, Laura Baldini 50 den, vezi pe cineva citind din cartea ta...

acum 2 ani · comentarii (12)

El era însurat şi stătea într-o vilă drăguţă de prin Cotroceni: aer curat, clădiri vechi şi sănătate! Cum şi în sistemul nostru solar sînt rare planetele cu doar un singur satelit care să se rotească liniştit şi privind doar în pămînt prin jurul lor, orice muză care să graviteze prin preajma orbitei lui circumterestre avea acces liber pe propria-i poartă, frumoasă şi din fier forjat.

acum 2 ani · comentarii (2)

După ce „N-aveţi programare!” a devenit rapid ceva mai prietenos, şi cu gene lungi „Tocmai a venit un client”, în fond tocmai a sosit şi primăvara, iar lumea e mai binevoitoare, ba chiar, lăsînd întredeschise nişte portiţe, „E liber peste o oră”, am abordat cea mai ‘telectuală imagine disponibilă la mine - bine, eram cu bocancii ăia imenşi de la Decathlon, şireturile nelegate şi hanoracul de bicicleală, atît am putut atunci -,

acum 2 ani · comentarii (2)

Filme în engleză, cărţi în engleză, porn în engleză, sex în engleză. Clipul ăsta e făcut cu multă dragoste în primul rând pentru noi, pudicii americanizaţi din România, care la 16, 26 sau 36 de ani vorbesc mai mult în engleză decât în română despre sau când fac sex. Şi e în general pentru cei dintre noi care nu-şi găsesc cuvintele. Hai să vorbim despre cum trebuie să lucrăm colectiv la un vocabular neutru pentru sexualitate în limba română.

acum 2 ani · comentarii (7)

E fain să scrii cărţi! Bine, corect, e doar una - prima. Da’ o să mai vină! Şi, oricum, începe să te bage lumea în seamă pe Facebook, vin cereri de prietenie şi aprecieri calde, devii persoană respectabilă, mai ales dacă ai pus şi poza cărţii pe profilul tău. Chiar simţi cum încep să-ţi crească laurii pe frunte: e ceva, tată!

acum 3 ani · comentarii (6)

La sfîrşitul unei săptămîni în care capul de afiş al emoţiilor personale a fost ştirea apărută pe prima pagină a unui ziar cuminte, nu „Cancan” şi nici măcar „Libertatea”, cum că taică-su unui coleg cu care am împărţit camera în majoritatea nopţilor celor patru ani de studenţie a fost hăcuit de noua lui soţie, am fost la o nuntă. Nevoit, obligaţii şi alte familiarisme.

acum 3 ani · comentarii (4)

Pasiune, iubire, relaţie, familie, copii, viaţă, deziluzie, depresie, suferinţă, bucurie – nu, nu e o simplă înşiruire de termini aleatorii, ci însăşi existenţa noastră, aşa cum se scurge ea în fiecare zi. Sămânţa de viaţă care o mână mai departe: iubirea, atracţia femeie-bărbat şi rezultatele ei, deşi la fel de potrivit ar fi să spunem: consecinţele ei.

acum 3 ani · comentarii (2)

Umorul e atât de rar în iubire încât mă întreb dacă nu cumva povestea nenăscutului Jimi Hendrix-Munteanu pare mai degrabă o anecdotă. Nu vreau să spun că orice iubire demnă de luat în seamă şi în scris are magnitudinea unui cutremur, dar nici nu m-aş gândi vreodată că poveştile de dragoste ar putea fi atât de uşor de manevrat: fără nelinişti crescânde, fără îndoieli pătimaşe, ba chiar fără cuvinte doldora de dulcegării.

acum 4 ani · comentarii (5)

O ȋntrebare pusă frevent specialiştilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei, asistenţei sociale, sociologiei şi chiar filosofiei uneori, este despre posibila prietenia dintre femei şi bărbaţi, sau dacă poate exista doar prietenie ȋntre femei şi bărbaţi, sau care este limita dintre o simplă prietenie şi mai mult decât prietenie.

acum 4 ani · comentarii (0)