Orgiile sexuale „spontane” au dus la închiderea unui centru de relaxare din Japonia

Orgiile sexuale „spontane” au dus la închiderea unui centru de relaxare din Japonia

FOTO telegraph.co.uk

Un centru de relaxare din Japonia a fost închis recent în urma unei descoperiri recente: locul era folosit adeasea pentru orgii sexuale.

Fudo no Yu, un centru de relaxare pitoresc din Japonia a fost închis după ce s-a descoperit că locul „găzduia‟ adesea orgii. Activităţile deocheate din staţiunea înconjurată de izvoare termale, localizată în miezul munţiilor din oraşul Nasushiobara, prefectura Tochigi, au ieşit la iveală pe un internet. 

De-a lungul timpului, mai multe persoane s-au plâns că unii vizitatori profitau de lipsa unui personal de îngrijire şi de băile comune şi făceau sex în grup. 

Mai mult decât atât, adulţii exhibiţionişti se filmau şi făceau poze în timpul partidelor de amor, scrie „The Independent‟.  Presa străină a scris că suspecţii fac parte dintr-un grup mixt de vârste mijlocii, care obişnuia să viziteze regulat centrul.

Potrivit lui Shigeki Tashiro,un consilier local, staţiunea Fudo no Yu a fost închisă pentru a proteja reputaţia celorlalte atracţii turistice ale zonei. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările