Oraşul european în care se deschide o cafenea cu servicii sexuale incluse: cât vor plăti clienţii pentru o partidă de sex oral şi o cafea

Oraşul european în care se deschide o cafenea cu servicii sexuale incluse: cât vor plăti clienţii pentru o partidă de sex oral şi o cafea

Clienţii îşi vor alege fata dorită de pe tabletă, prin intermediul unei aplicaţii, apoi se pot aşeza confortabil în aşteptarea cafelei şi partidei de sex oral. FOTO nextavenue.org

Industria serviciilor sexuale nu duce lipsă de idei noi. Dovada? Până la sfârşitul acestui an, într-un mare oraş european va fi inaugurat un local unde bărbaţii îşi vor savura cafeluţa de dimineaţă la pachet cu un sex oral prestat de angajate.

Din moment ce prostituţia este legală în Elveţia, un afacerist din industria sexului vrea să aducă şi în Europa conceptul de cafenea cu servicii sexuale incluse, localuri care funcţionează în Thailanda de 20 de ani.

Cotidianul elveţian „Le Matin” notează că patronul companiei Facegirl, care include o agenţie de escorte şi mai multe saloane de masaj erotic, va deschide până la sfârşitul anului o cafenea unde bărbaţii vor putea să-şi înceapă relaxaţi ziua de muncă, cu un sex oral servit rapid alături de o cafea bună.

Clienţii îşi vor alege fata dorită de pe tabletă, prin intermediul unei aplicaţii, apoi se pot aşeza confortabil în aşteptarea cafelei şi partidei de sex oral.

Acesta a precizat că localul va primi aprobare să funcţioneze în acelaşi regim ca un salon de masaj şi că se va deschide într-o zonă centrală din Geneva. ”În cinci sau zece minute totul se rezolvă. Iar studii realizate în ultimii ani au indicat că bărbaţii care fac sex de dimineaţă sunt mai relaxaţi şi mai performanţi la locul de muncă”, a explicat patronul Facegirl pentru „Le Matin”.

Tariful perceput pentru un sex oral va fi de 55 de euro, la care se adaugă 5 euro pentru o cafea. Localul va avea în meniu şi pateuri, sandvişuri şi alte mâncăruri uşoare, dar nu şi alcool tare. Programul va începe în zori, încă de la 6:00 dimineaţa, pentru clienţii care vor dori să se relaxeze înainte să ajungă al serviciu, şi se va termina la ora 20:00.

Întrebat dacă bărbaţii din Geneva vor fi interesaţi de un astfel de serviciu erotic, patronul Facegirl a declarat că în urmă cu 15 ani probabil nu ar fi avut o astfel de iniţiativă: „Lucrurile s-au schimbat foarte mult în prezent, mai ales de când tehnologia s-a dezvoltat atât de mult, iar internetul a devenit atât de important pentru industria sexului.”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările