Ochelarii Snapchat au mare succes în pat: invenţia e folosită pentru a da o nouă perspectivă actului sexul

Ochelarii Snapchat au mare succes în pat: invenţia e folosită pentru a da o nouă perspectivă actului sexul

Noul gadget a început să fie folosit pentru alte scopuri decât cele menite FOTO mashable.com

Ochelarii Spectacles au acum un nou mod de utlizare, unul la care creatorii inveţiei probabil că nu au dat prea multă importanţă: filmuleţe porno cu amatori.

Atunci când Evan Spiegel, directorul executiv al companiei Snap Inc., a anunţat lansarea ochelarilor Spectacles, dotaţi cu cameră de filmat, ca fiind „o jucărie“, probabil că nu s-a gândit că invenţia ar putea să fie folosită drept o jucărie sexuală. Desigur, acest lucru s-a întâmplat deja în spatele uşilor închise, scrie mashable.com. „A fost primul lucru la care m-am gândit atunci când stăteam la coadă la magazin să îi cumpăr“, a spus Rachel pentru sursa amintită.

O perspectivă autentică 

Nu doar Rachel a fost interesată de acest aspect secundar al ochelarilor inteligenţi. Richard voia să filmeze momentele în care întreţinea relaţii sexuale cu prientena lui. „Părea o soluţie la îndemână şi mai practică decât telefonul. Îmi plăcea că vedeam totul din punctul meu de vedere, nu dintr-o parte, aşa pare mai autentic. «Chiar aşa se vedea», îmi spuneam apoi şi parcă simţeam când mă uitam la clip ce simţeam şi în acele clipe“, a zis el.

Spectacles reprezintă primul device purtabil de la Snap Inc., iar camera video montată pe aceşti ochelari este extrem de mică, design-ul rămânând unul extrem de compact. Camera este programată să creeze videoclipuri de 10 secunde, iar tot ceea ce trebuie să faci este să apeşi un buton discret aflat pe rama ochelarilor, aproape de lentile, scrie playtech.ro. Fiecare apăsare a butonului porneşte o nouă înregistrare, iar rezultatele nu sunt unele tipice, deoarece se poate filma rotund, pentru a mima câmpul vizual al omului.

Ideea celor doi utilizatori amintiţi a atras multe comentarii amuzante pe reţelele sociale, ideea fiind folosită chiar de companie pentru promovarea produsului, atunci când au pozat modele toples care purtau ochelarii.

Pentru a vedea dacă utilzatorii poartă ochelarii în timpul actelor sexuale, compania a făcut un sondaj, iar mulţi dintre respondenţi au spus că ideea nu e este străină. „Prietenii mei au vorbit despre posibilităţile oferite de aceşti ochelari, inclusiv de sex filmat. Spectacles sunt mai puţin înfricoşători decât Google Glass“, a zis unul dintre utilizatori.

Ce au făcut oamenii când i-au purtat 

Pe de altă parte, site-ul mashable.com a încercat să afle câţi oameni folosesc aceşti ochelari în timpul masturbării, preludiului şi sexului, mulţi dintre ei spunând că îi folosesc. Aceeaşi utilizatoare Rachel, deşi nu este prima dată când s-a filmat în timp ce făcea sex, spune că s-a simţit incomod când a purtat ochelarii. „Erau ca o barieră, în termeni de spaţiu personal. Nu mă simţeam apropiată de partenerul meu, pentru că aveam ochelarii pe ochi“, a povestit ea. În cazul altora, efectul a fost advers. „Am crezut că o să îi purtăm amândoi, dar după primele cinci minute râdeam mai mult decât făceam sex. Au fost o alegere proastă. Am şters clipurile imediat“, a zis Jennifer, o altă utilizatoare. Totodată, utilizatorii se tem în ceea ce priveşte intimitatea. „Sunt puţin sceptică, nu ştiu cât de mult «vede» Snapchat din ce fac eu“, spune aceeaşi Rachel.

În schimb, invenţia a devenit un magnet pentru companiile care realizează filme pentru adulţi. „Încă nu am testat acest nou mod de a viziona, dar industria filmelor pentru adulţi speculează orice gadget nou atunci când acestea apar şi vor să exploreze ceea ce oferă“, a spus Jesse Adams, deţinător al unui site pentru adulţi.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: