O frumoasă deputată din partidul condus de Vladimir Putin a murit în timp ce făcea sex în maşină

O frumoasă deputată din partidul condus de Vladimir Putin a murit în timp ce făcea sex în maşină

Oksana era deputată la Novosibirsk din partea Partidului Rusia Unită, condus de Vladimir Putin/FOTO Ella Luzareva/The Siberian Times

O tânără deputată din Rusia şi soţul ei au murit într-o explozie, în timp ce făceau sex în maşină. Martorii spun că amândoi erau dezbrăcaţi de la brâu în jos, iar bărbatul părea să ţină în mână o grenadă

Oksana Bobrovskaya, în vârstă de 30 de ani, membră în Partidul Rusia Unită condus Vladimir Putin, a murit într-o explozie împreună cu soţul ei, în timp ce făceau sex în maşină, în apropiere de biroul deputatei, în Novosibirsk.

Oksana şi soţul ei erau dezbrăcaţi de la brâu în jos în momentul în care o bombă a explodat în maşină şi i-a ucis pe loc. Procurorii care anchetează cazul cred că între cei doi soţi a izbucnit un scandal, bărbatul acuzând-o pe Oksana că are un amant bogat, scrie publicaţia britanică „The Sun”.

Martorii care au scos din maşină cele două cadavre grav mutilate spun că Oksana şi soţul ei, Nikita, erau pe bancheta din spate a maşinii deputatei, o Toyota RAV4 şi probabil făceau sex, pentru că erau pe jumătate dezbrăcaţi.

Bărbatul ţinea în mână o grenadă, de aceea este posibil ca el să fi detonat bomba, într-o criză de gelozie.

Scenele de coşmar văzute de martori

Martorii povestesc scenele de coşmar pe care le-au văzut imediat după explozie. Victimele erau complet desfigurate, deputata nu mai avea deloc faţă şi cap, iar maşina era plină de sânge.

„A fost ceva îngrozitor, ceva ce nu doresc nimănui să vadă. Ferestre sparte, sânge peste tot, oameni rămaşi aproape fără cap - un coşmar”, a declarat Evgenia Romanova, martoră la explozie, în cadrul unui interviu acordat presei locale.

Anatoli Lokot, primarul din Novosibirsk, oraş în care Oksana lucra ca deputat, precizează că nu este vorba de un act terorist, ci de o crimă pe fondul unor probleme în familie. Oksana şi Nikita aveau împreună o fetiţă în vârstă de 4 ani.

Soţul era foarte gelos

Bărbatul Oksanei lucrase ca ofiţer în armata rusă, la serviciile speciale, dar fusese recent concediat. Probabil că acest lucru îi afectase relaţia cu soţia, Oksana devenind astfel singurul sprijin financiar al familiei. Tânăra lucra ca deputat, dar şi ca director adjunct la o mare companie de construcţii din Novosibirsk. Cei doi mai avuseseră conflicte şi înainte de această tragedie, relaţia lor tensionată fiind foarte cunoscută. Nikita era convins că soţia lui îl înşela cu un amant foarte bogat şi de aceea era extrem de gelos.

Suse din poliţie declară că bărbatul a obligat-o pe soţia lui să facă sex în maşină, ameninţând-o că altfel va detona explozibilul pe care îl avea asupra lui. Nimeni nu poate şti însă dacă el chiar a vrut să detoneze bomba sau dacă a fost un accident.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările