Motivul pentru care o scriitoare refuză să mai facă sex cu soţul ei: bărbatul o înţelege şi o susţine

Motivul pentru care o scriitoare refuză să mai facă sex cu soţul ei: bărbatul o înţelege şi o susţine

Britni spune că soţul ei o înţelege şi o încurajează, ca să poată trece peste traumele suferite/FOTO Daily Mail

O femeie de 30 de ani refuză să mai facă sex cu soţul ei. Ea declară că vrea să înveţe cum să-şi ofere şi ei plăcere şi intimitate, pentru că ani de zile a fost ca o jucărie sexuală pentru partenerii ei.

Britni de la Cretaz este scriitoare şi locuieşte în Boston, SUA. Femeia a declarat pentru revista Cosmopolitan că a fost crescută în ideea că trebuie să-şi satisfacă partenerul cu orice preţ, că doar plăcerea bărbatului contează şi valoarea unei femei este dată de numărul mare al bărbaţilor care o doresc.

Astfel, ani de zile ea a luat parte la adevărate orgii sexuale, doar ca să fie pe placul partenerilor ei. În tot acest timp s-a simţit ca un obiect sexual, fără să aibă deloc parte de plăcere sexuală reală. Deşi unele practici sexuale o făceau să sufere, ea le accepta, crezând că în acest fel bărbaţii o vor iubi cu adevărat. Nu refuza niciodată nimic pentru că nici măcar nu conştientiza faptul că are dreptul să refuze.

Acum ea îşi iubeşte soţul, dar refuză să se mai culce cu el. Din cauza traumelor pe care le-a suferit în trecut, ea nu mai ştie dacă doreşte cu adevărat să facă sex cu el sau dacă este vorba tot de un fel de obligaţie pe care o simte, ca să-l facă pe el fericit. Din fericire, soţul ei o înţelege şi o susţine, pentru a putea trece peste aceste momente dificile.

Britni refuză să-şi mai ofere de acum trupul pentru plăcerea unui bărbat şi vrea să aştepte clipa în care îşi va dori să facă sex pentru propria ei plăcere.

„Nu, nu vreau să fac sex cu soţul meu o dată pe săptămână, doar pentru că aşa ar fi bine pentru relaţia noastră. O să fac sex atunci când suntem amândoi pregătiţi, iar relaţia noastră este mai puternică acum decât a fost vreodată”, mărturiseşte ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările