Motivele reale pentru care femeile mature sunt atrase de bărbaţi mai tineri

Motivele reale pentru care femeile mature sunt atrase de bărbaţi mai tineri

O femeie matură care caută compania unui bărbat mai tânăr are nevoie, de cele mai multe ori, de reconfirmarea feminităţii şi să-şi recapete încrederea în puterea ei de seducţie, încredere care se diminuează pe măsură ce înaintează în vârstă. FOTO Arhiva

Suntem tentaţi să credem că interesul unei femei mature faţă de un bărbat mai tânăr este pur sexual, dar o astfel de relaţie are implicaţii mult mai complexe.

Deşi există şi femei mature care preferă ca relaţia cu un bărbat mai tânăr să fie una fără obligaţii, pur sexuală, aşa cum procedează de multe ori bărbaţii, regulile după care se orientează reprezentantele sexului frumos trecute de prima tinereţe în astfel de situaţii sunt mult mai complexe, notează publicaţia Your Tango.

Astfel, în timp ce există femei mature care doresc numai câteva partide de sex cu cel mai arătos bărbat tânăr pe care îl pot cuceri, mult mai multe sunt cazurile în care aceste doamne ascund, dincolo de aparenta dorinţă de a avea o aventură fără alte implicaţii, dorinţa unei legături emoţionale mai profunde.

O femeie matură care caută compania unui bărbat mai tânăr are nevoie, de cele mai multe ori, de reconfirmarea feminităţii şi să-şi recapete încrederea în puterea ei de seducţie, încredere care se diminuează pe măsură ce înaintează în vârstă. 

Pe de altă parte, bărbaţii tineri sunt mai dornici să-i facă pe plac unei femei, decât un bărbat matur, iar atenţia pe care i-o oferă face adevărate minuni pentru încrederea personală a acesteia. Nu în ultimul rând, pofta de viaţă şi entuziasmul arătate de un bărbat tânăr, şi dincolo de ceea ce se întâmplă în dormitor, sunt extrem de contagioase pentru o femeie matură, care vrea să simtă că are toată viaţa înainte.

Scriitoarea americană Karen Lee Poter, care este şi gazda a două emisiuni dedicate sexualităţii, a explicat pentru Your Tango că relaţiile dintre femei mature şi bărbaţi tineri înseamnă, dincolo de sex, conectarea cu o persoană independentă şi înţeleaptă, lucru extrem de atrăgător pentru un tânăr.

Aceasta atrage atenţia că mulţi tineri sunt interesaţi de femei mature nu numai datorită sexului, ci şi pentru că apreciază maturitatea sexuală şi intelectuală a unei astfel de femei, care ştie ce vrea şi ce îi face plăcere, spre deosebire de fetele tinere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările