Motivele pentru care bărbaţii adoră să facă sex oral

Motivele pentru care bărbaţii adoră să facă sex oral

Motivele pentru care bărbaţilor le place să facă sex oral FOTO Shutterstock

Părerea generală este că bărbaţii sunt egoişti în pat şi nu le pasă de trăirile partenerelor atâta timp cât ei obţin ceea ce îşi doresc. Ediţia electronică a revistei Women's Health a alcătuit totuşi o listă de motive pentru care bărbaţilor le place, de fapt, să le ofere sex oral femeilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cresc şansele orgasmelor simultane

Dacă atingerea orgasmului ar fi o cursă, bărbaţii ar câştiga mai mereu. Dar sexul nu este o cursă, ci un sport în echipă. De aceea bărbaţilor le place să „pregătească terenul”, astfel încât atunci când se ajunge la penetrare, şansele ca amândoi să aveţi orgasm în acelaşi timp cresc simţitor.

Senzaţia degetelor în păr

Masajul sexy cu care femeile desfată capul bărbaţilor în timpul sexului oral este un bonus. Scalpul este plin de terminaţii nervoase cărora li se acordă rar atenţie şi este evident ce preferă bărbaţii între un masaj al scalpului de la frizerii la care se tund şi masajul pe care îl oferă femeile în timpul cunilingusului.

Perspectiva asupra sânilor

Imaginea sânilor din acel unghi este cu adevărat spectaculoasă, astfel că nu doar femeile se bucură de această tehnică.

Este mult mai bine decât masatul picioarelor

Bărbaţilor le place să îşi facă partenerele fericite, iar dacă le cereţi să vă maseze spatele sau picioarele, o vor face. Dar ajută un astfel de masaj la obţinerea unui orgasm? Probabil că nu, iar adevărul este că bărbaţilor le place când femeile au orgasm. Şi oferindu-va sex oral, şansele ca asta să întâmple sunt mai mari.

Întăreşte conexiunea

Nimic nu este la fel de intim ca sexul oral. Nici măcar sexul clasic. Iar când femeile se „deschid” astfel în faţa unui partenerilor, apropierea emoţională creşte foarte mult. Iar când un bărbat vă oferă sex oral, puteţi fi convinse că relaţia este cât se poate de serioasă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările