Mărturisirile unei foste angajate la linia fierbinte: care a fost cea mai bizară fantezie sexuală a unui client şi de ce a renunţat la meserie

Mărturisirile unei foste angajate la linia fierbinte: care a fost cea mai bizară fantezie sexuală a unui client şi de ce a renunţat la meserie

Lea a lucrat ca operatoare la o linie erotică pentru a se putea întreţine la facultate/FOTO Gizmodo

Lea Grover, o femeie de 32 de ani din Chicago, lucrează ca blogger la diferite publicaţii pentru mămici. În timpul studenţiei însă, femeia avea o altă meserie, despre acum îi este destul de greu să vorbească: era operatoare la o linie erotică.

Când avea doar 19 ani, Lea studia pictura post-impresionistă, iar noaptea era nevoită să lucreze la o linie erotică, pentru a câştiga banii necesari ca să se întreţină, scrie Daily Mail. La început, tânăra a fost încântată de această meserie, pentru că lucra de acasă şi câştiga mulţi bani.

În timp, a aflat care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale clienţilor care o sunau, dar a întâlnit şi multe preferinţe foarte ciudate. De exemplu, un bărbat i-a spus că vrea să facă sex cu un căţel, iar ea a fost nevoită să imite la telefon un căţel, ca să-l satisfacă, mărturiseşte Lea.

În schimb, alţi clienţi nu erau deloc pretenţioşi. Se masturbau la telefon, bucuroşi că o ştiau pe ea la celălalt capăt al firului, având nevoie doar de un „martor” la plăcerea lor, nimic mai mult.

Deşi iniţial era mândă de slujba lejeră şi bine plătită pe care o avea, după un timp Lea a început să aibă probleme. O deranja faptul că niciun client nu îi mulţumea şi nu îşi lua la revedere de la ea după ce suna, lucru care o făcea să se simtă desconsiderată, ca şi când nu ar fi fost şi ea un om ca oricare altul. A început să sufere de bulimie şi să urască vorbitul la telefon, recunoaşte femeia.

„Noapte de noapte, aceşti bărbaţi îmi închideau telefonul chiar în timp ce eu le vorbeam, îşi terminau treaba şi gata, închideau, de parcă eu nici nu existam, iar asta mi-a afectat încrederea în mine”, povesteşte Lea.

Astfel, după un timp ea a renunţat la această slujbă şi s-a angajat la un magazin, asemeni colegelor ei. Nu regretă însă experienţa, care a ajutat-o să descopere multe lucruri interesante despre sex, care i-au fost utile apoi în relaţiile pe care le-a avut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările