Mărimea contează: care este diferenţa ideală de înălţime dintre un bărbat şi o femeie

Mărimea contează: care este diferenţa ideală de înălţime dintre un bărbat şi o femeie

Diferenţa de înălţime ideală este cea dintre William şi Kate, cuplul de aur al britanicilor FOTO businessinsider.com

Femeile preferă un partener mai înalt decât ele, lucru pe care îl bănuiam cei mai mulţi dintre noi, dar nu aveam de unde să ştim cât de înalt, detaliu oferit în urma unui sondaj efectuat pe un eşantion de 2000 de adulţi.

Compania producătoare de jucării sexuale Lovehoney, care a comandat sondajul, a analizat datele şi a conchis că 70% din persoanele intervievate se simt mult mai confortabil în relaţiile în care bărbatul este cu aproximativ 13 centimetri mai înalt.


Una din cinci persoane a afirmat că diferenţa ideală de înălţime ar fi cuprinsă între 10 şi 15 centimetri şi doar unul din 10 oameni a fost de părere că înălţimile egale sunt mai potrivite.


Modelul cuplului cu înălţimi perfect „asortate” par a fi Prinţul William şi Ducesa de Cambridge, diferenţa de înălţime dintre cei doi fiind de exact 13 centimetri.


 
Se pare că înălţimea constituie un uriaş factor de decizie când vine vorba de găsirea partenerului perfect pentru 24% din femei, pe când 35% dintre bărbaţi susţin că înălţimea partenerei nu este relevantă în dragoste.

Din fericire, sondajul a determinat că 83% dintre femei şi 89% dintre bărbaţi sunt împăcaţi cu înălţimea persoanei iubite, chiar dacă nu este cea ideală. În plus, doar 14% dintre femei sunt axate pe ideea unui partener mai înalt.

Cuplurile Rosie Huntington-Whitely - Jason Statham şi Nicole Kidman- Keith Urban au înălţimi identice atunci când cele două femei nu poartă tocuri

În ciuda faptului că majoritatea femeilor sunt de acord că diferenţa de înălţime nu trebuie neapărat să afecteze o relaţie, 6% din bărbaţi au spus că, la un moment dat, au evitat să abordeze o femeie de care erau atraşi din cauză că se simţeau prea scunzi.

 

Soţia lui Jamie Cullum, Sophie Dahl, este cu 13 centimetri mai înaltă decât el 

 

Acest sondaj arată că, atunci când vine vorba de înălţime, culoarea ochilor sau a părului, cu toţii avem preferinţele noastre. 


„Înălţimea contează foarte mult pentru unele persoane. Diferenţa perfectă de înălţime a «dragostei» pare a fi de 13 centimetri, exact diferenţa dintre William şi Kate. Totuşi, nu cred că înălţimea poate sta în calea dragostei adevărate ”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Lovehoney.

 


Citeşte şi:


Despărţirile moderne: cele mai impersonale metode folosite astăzi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările