Iubirea nu ţine cont de vârstă: un bătrân a renunţat la economiile de-o viaţă de dragul soţiei

Iubirea nu ţine cont de vârstă: un bătrân a renunţat la economiile de-o viaţă de dragul soţiei

FOTO odditycentral.com

Un cuplu de bătrânei îmbrăcaţi sărăcăcios, fotografiat într-un magazin de bijuterii din China, a ajuns celebru pe reţelele sociale, apoi în presa internaţională, graţie unei poveşti emoţionante.

Câteva fotografii care înfăţişează un cuplu de bătrâni într-un magazin de bijuterii din Xinjiang, China, a devenit viral pe reţeaua socială Webo datorită gestului romantic, deşi poate fi considerat necugetat, făcut de bărbatul octogenar. 

Bărbatul i-a cumpărat soţiei, din banii agonisiţi timp de ani de zile, un inel cu diamant, după cum a dezvăluit unul dintre angajaţii magazinului, Zhou Lanlan, notează odditycenter.com.

Conform vânzătorului, bărbatul a cerut să vadă inele cu diamant la un preţ rezonabil şi i-a fost recomandat unul aflat la reducere.

Bătrânul a plătit cadoul pentru partenera sa de viaţă cu un teanc de bancnote de valoare mică, ceea ce le-a dat de înţeles martorilor că erau economiile sale de o viaţă. Bătrânul i-a spus vânzătorului că a dorit să-şi facă soţia fericită după viaţa grea de care a avut parte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările