Iubire regăsită după 70 de ani: un veteran de război şi-a reîntâlnit marea dragoste, iar acum vor petrece împreună Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

Iubire regăsită după 70 de ani: un veteran de război şi-a reîntâlnit marea dragoste, iar acum vor petrece împreună Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

Miercuri, 10 februarie, foştii îndrăgostiţi s-au îmbrăţişat după mai mult de 70 de ani, pentru că Thomas a ajuns în Adelaide, Australia, unde locuieşte Joyce. FOTO theguardian.com

La 93 de ani, Norwood Thomas, un veteran de război din SUA care a luptat în Al Doilea Război Mondial, şi-a regăsit marea iubire, o tânără de 17 ani pe care a cunoscut-o la Londra pe când era doar un soldat speriat de 21 de ani.

Veteranul de război Norwood Thomas, de 93 de ani, s-a îndrăgostit nebuneşte în urmă cu peste 70 de ani, când se afla în Londra ca paraşutist, după ce Statele Unite ale Americii s-au alăturat Aliaţilor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Aici a cunoscut-o pe Joyce Morris, care are astăzi 88 de ani, şi s-au îndrăgostit nebuneşte. După terminarea războiului, Thomas s-a întors în SUA, dar a ţinut legătura cu Joyce prin intermediul scrisorilor pline de dragoste. La un moment dat, Thomas a rugat-o pe aceasta să vină în SUA şi a cerut-o de soţie, dar Joyce a înţeles, din greşeală, că acesta îşi găsise pe altcineva, aşa că nu i-a mai răspuns la scrisori, informează publicaţia The Guardian. Fiecare s-a căsătorit în cele din urmă cu altcineva. 

Soţia lui Thomas a murit în 2001, iar Joyce a divorţat de partenerul ei după 30 de ani. Ea a fost cea care i-a cerut unuia dintre copiii ei să caute pe internet informaţii despre iubitul din tinereţe. I-au găsit numele într-un articol publicat de un ziar din Virgina, SUA, unde locuieşte Thomas. 

Foştii îndrăgostiţi şi-au vorbit şi s-au revăzut după 70 de ani prin Skype, iar după ce povestea lor emoţionantă a apărut în presa americană, sute de oameni au donat bani pentru a-l ajuta pe Thomas să călătorească în Australia, Adelaide, unde locuieşte în prezent fosta sa mare iubire.

Miercuri, 10 februarie, foştii îndrăgostiţi s-au îmbrăţişat după mai mult de 70 de ani, pentru că Thomas a ajuns în Adelaide, Australia. „Cred că este cel mai frumos lucru care putea să mi se întâmple”, a spus bătrânul, aşa cum s-a văzut în emisiunea de televiziune care a relatat povestea celor doi. „Dumnezeule, vom petrece două săptămâni minunate”, i-a răspuns încântată Joyce. Cei doi au declarat că au de gând să petreacă împreună Ziua Îndrăgostiţilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările