Gesturi ale bărbaţilor pe care femeile nu le vor trece cu vederea

Gesturi ale bărbaţilor pe care femeile nu le vor trece cu vederea

Anumite gesturi ale bărbaţilor faţă de alte femei nu sunt pe placul partenerelor

Pe lângă sexul în sine, sunt anumite limite între prietenie şi infidelitate pe care bărbaţii le văd în nuanţe de gri, în timp ce pentru femei aceastea sunt albe sau negre. Cu alte cuvinte, ceea ce unui bărbat i se pare un gest inocent, pentru o femeie poate fi un motiv bun pentru a pune capăt relaţiei.

Destăinuirile faţă de alte femei
 
Fie că te plângi despre cum iubita ta îşi lasă prosopul ud pe jos sau cum nu îi place o anumită poziţie sexuală, nu faci decât să îi dezvălui unei alte femei slăbiciunile relaţiei tale. Şi acest lucru este unul intim. Psihologul Universităţii din Michigan, Daniel Kruger, numeşte asta „infidelitate informaţională”, lucru pe care partenera ta l-ar interpreta ca pe o legătură emoţională pe care o creezi cu o altă femeie. Iar legăturile emoţionale se pare că le supără mai tare pe femei decât legăturile pur sexuale. 
 
Verificarea contului de facebook al fostei
 
Poate că eşti interesat doar să vezi ce mai face, la fel cum ai fi interesat de un fost coleg de liceu. Chiar şi asa, actuala ta iubită ar putea crede că te uiţi la pozele fostei tale gândindu-te la trecutul vostru. „Din punct de vedere social, suntem construiţi astfel încât să credem că bărbaţilor nu le pasă decât de sex”, spune profesorul de sexualitate Justin Sitron de la Universitatea Widener. Astfel, chiar dacă o femeie se poate uita la profilul de facebook al fostului ei iubit, în momentul în care şi actualul partener face asta, e deja un semnal de alarmă.
 
Cumpărarea unei băuturi pentru o altă femeie
 
Aici nu este vorba despre a-i oferi ceva de băut unei frumoase femei pe care o vezi pentru prima dată. Chiar şi faptul că îi oferi o băutură colegei tale de birou poate fi periculos. „Acest gest poate fi văzut ca un gest drăguţ şi generos, dar poate fi şi foarte uşor interpretat ca un flirt, mai ales dacă îi cumperi o băutură doar acelei femei şi nu oferi un rând pentru toată masa”, este e părere Kruger. 
 
Să duci o altă femeie la „locul vostru”
 
Restaurantul acela italienesc a cărui mâncare o adoraţi? Cofetăria aceea în care aţi avut prima întâlnire? Consideră aceste locuri interzise dacă nu vrei decât să stai la poveşti cu cel mai bun prieten din copilărie şi se întâmplă ca cesta să fie o fată. Femeile sunt oricum suspicioase când vine vorba de prieteniile pe care iubiţii lor le au cu femeile, iar dacă vrei să-ţi duci prietena din copilărie într-unul din locurile pferefate ale iubitei tale, deja întreci orice limită. 
 
Complimentarea hainelor sau coafurii altei femei
 
Bărbaţii nu sunt foarte receptivi la astfel de detalii, lucru care, în cazul în care complimentezi astfel de lucruri, arată că acorzi femeii respective destul de multă atenţie, este de părere Daniel Kruger. Asta nu înseamnă că nu trebuie să omplimentezi femeile, dar înainte să spui ceva, gândeşte-te dacă ţi s-ar părea în regulă ca un alt bărbat să îi spună aceleaşi lucruri iubitei tale.
 
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările