FOTO VIDEO Prezervativele se reinventează: 9 idei originale pentru iubăreţi

Prezervativul clasic vs. experienţa origami

Când prezervativele îmbină utilul cu plăcutul, plăcerea sexuală este garantată. Astăzi, există pe piaţă prezervative cu aromă de bacon, dar şi vegetariene, prezervative origami, prietenoase cu mediul sau... caritabile.

Producătorii de prezervative dau dovadă de multă inventivitate, reuşind să iasă în evidenţă cu produse dintre cele mai neobişnuite, pe gustul tuturor. De la arome dintre cele mai bizare şi până la materiale prietenoase cu mediul, există atât de multe modele de prezervative astăzi, încât îţi va fi greu să faci o alegere. Women”s Health Magazine le prezintyă pe cele mai neobişnuite dintre ele:

1. Prezervativele organice

Un alt producător american, Sustain, comercializează prezervative din ingrediente 100% naturale, fără coloranţi şi arome. Prezervativele sunt fabricate dintr-un extract natural de latex şi sunt biodegradabile, iar o cutie costă 5,99 dolari. 10% din profitul companiei este direcţionat către serviciile de planificare familială din SUA.  

2. Prezervativele cu gust de bacon

Americanii de la J&D Foods spun că s-au gândit la iubitorii de carne când au inventat prezervativul cu gust de bacon. Lubrifiantul cu care sunt acoperite are în compoziţie praf de carne şi costă 10 dolari.

3. Prezervativele vegetariene

De partea cealaltă, dacă eşti vegetarian convins, mijloacele tale de protecţie ar trebui conţină ingrediente 100% vegetale. Majoritatea prezervativelor sunt fabricate din latex, care se extrage din plante, dar în compoziţia lor există şi caseină, o proteină din lapte. Glyde, un producător american de metode contraceptive, a înlocuit această proteină cu extracte din fructe şi plante. O cutie cu 4 prezervative vegetariene costă 6,99 dolari.

4. Prezervativele organice cu aromă de lemn dulce

Dacă prezervativele cu arome de ciocolată, banane sau căpşuni sunt astăzi banale, cele cu aromă de lemn dulce sunt, cu siguranţă, o noutate pe piaţă. Glyde Ultra Organic Licorice are în compoziţie un extract natural de lemn dulce. O cutie cu 4 prezervative costă 6,99 dolari.

FOTO: Glydeamerica.com

5. Prezervativele cu citate motivaţionale

Dacă v-aţi săturat de ambalajele obişnuite, din plastic, ale prezervativelor, vă propunem unele chic. Prezervativele Lovability sunt ambalate în cutiuţe metalice care se desfac uşor. În interiorul fiecărei cutii, cuplurile vor avea surpriza să descopere diverse citate motivaţionale.


FOTO: Lovabilitycondoms.com

6. Prezervative cu livrare imediată

Dacă v-a luat valul şi nu aveţi la îndemână un prezervativ, puteţi face o comandă rapidă şi un curier vi-l aduce la uşă în cel mai scurt timp. Din păcate, serviciul de livrare este disponibil deocamdată doar în câteva oraşe din SUA.

7. Prezervativele prietenoase cu mediul

Salvarea Planetei stă în mâinile tale, iar prezervativele ecologice sunt un început pentru protejarea acesteia. Prezervativele „Linger Lust“, invenţia producătorului german French Letter, sunt fabricate cu emisii foarte reduse de bioxid de carbon. Amprenta lor de carbon este zero, aşa că puteţi petrece nopţi fierbinţi fără să contribuiţi la încălzirea globală. O cutie cu 12 prezervative ecologice costă 9,99 lire sterline.

FOTO: Frenchlettercondoms.co.uk

8. Prezervativele caritabile

Dacă vrei să ai o contribuţie la prevenirea transmiterii bolilor sexuale, ar trebui să alegi prezervativele (RED) Condoms, marca Sir Richard. Pentru fiecare cutie de prezervative pe care o cumperi, 5% se duce către o organizaţie nonprofit de luptă împotriva HIV/SIDA.

Prezervativele origami

9. Inspirat de arta japoneză a tăierii şi plierii hârtiei pentru a obţine diverse forme, Origami Male Condom este singurul model de prezervative care nu se rulează. Producătorii acestuia spun că aduce mai multă plăcere decât prezervativele convenţionale datorită formei neobişnuite, dar şi a faptului că lubrifiantul este aplicat pe interior. Există şi o vesriune pentru femei a prezervativelor origami. Producătorii sunt în curs de obţinere a aprobării de punere pe piaţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările