Femeile vor la fel de mult sex ca bărbaţii. De câte ori pe săptămână vor să o facă

Femeile vor la fel de mult sex ca bărbaţii. De câte ori pe săptămână vor să o facă

Femeile vor la fel de mult sex ca bărbaţii

Majoritatea femeilor simt că nu fac sex suficient de mult, unele dintre ele dorind chiar şi şase contacte pe săptămână, arată un studiu recent.

Aproape 75% din femei spun că vor să facă sex de peste trei ori pe săptămână, iar 13% din femei vor chiar de peste şase ori pe săptămână, arată un sondaj realizat cu ajutorul unei populare aplicaţii mobile destinată femeilor, citat de Daily Mail.
 
Când vine vorba de „performanţe”, aproape trei sferturi dintre femei spun că au orgasm la fiecare contact sexual, multe dintre ele au chiar orgasme multiple. 
 
Peste jumătate dintre femeile chestionate spun că ingredientul principal pentru un act sexual reuşit e conexiunea emoţională, în timp ce 23% cred că mai important este preludiul.
 
Cu toate acestea, femeile nu fac atât de mult sex pe cât şi-ar dori, iar principalul vinovat este stresul. 28% dintre femei mai spun că libidoul le e afectat de lipsa de sincronizare cu partenerul, 20% spun că nu au pur şi simplu poftă şi tot 20% au o imagine proastă de sine.
 
Principala concluzie a studiului este că stereotipul potrivit căruia femeile îşi doresc mai puţin sex decât bărbaţii este unul fals.
citeste totul despre: